BMW Zagato Roadster: Povestea continua

BMW Zagato Roadster: Povestea continua
In urma cu numai trei luni, in cadrul Concursului de Eleganta desfasurat la Villa d'Este, pe malul Lacului Como, germanii de la BMW si italienii de la Zagato ne incantau privirile cu prima colaborare din intreaga lor istorie. Povestea nu avea insa sa se incheie aici.
Distribuie pe Facebook

Timp de sase saptamani, cei mai priceputi artizani ai celor doua legendare ateliere au lucrat impreuna, manual, pentru a da nastere unui nou capitol al povestii de prietenie dintre BMW si Zagato. Un capitol botezat destul de simplu, dar extrem de sugestiv BMW Zagato Roadster, ce avea sa vada lumina zilei cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, organizat in weekendul ce tocmai s-a incheiat.

BMW Zagato Roadster. Povestea continua

Asemeni variantei cu plafon fix, noul BMW Zagato Roadster se evidentiaza prin numeroase elemente estetice de-a dreaptul fascinante, precum capota alungita a motorului sau insertiile de Z prezente la nivelul grilei frontale. Nu vor fi insa trecute cu vederea nici setul de prize laterale, stopurile cu tenta fumurie sau cele doua tips-uri cu design unic, numeroase picanterii regasindu-se de asemenea si la nivelul interiorului.

BMW Zagato Roadster. Povestea continua

In ceea ce priveste lista cu bunatati tehnice, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment. Dand insa curs speculatiilor, putem preciza ca noul BMW Zagato Roadster, asemeni versiunii cu plafon fix, este pun in miscare de un tren de rulare preluat de la modelul Z4.

BMW Zagato Roadster. Povestea continua

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW Zagato Roadster
mai multe