Cea mai noua masina de la Audi e nebunie curata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Audi e nebunie curata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine livreaza rotilor de pe ambele punti ceva mai mult de 700 de cai, conform urmatorului material.

Se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate insa, fie acum vorba intre noi, nici pragurile laterale proeminente - cu evacuari integrate - nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Lista atractiilor exterioare continua cu vopseaua inspirata de legendarul 90 Quattro IMSA GTO si jantele cu prindere centrala, in timp ce interiorul conceptului Audi RS6 GTO, caci despre e este vorba in acest material, vine inclusiv cu scaune fata Recaro.

Aceeasi reteta caracteristica masinii din cazul de fata mai cuprinde, totodata, si un roll cage complet, plus centuri de tip ham. Fisa cu specificatii tehnice nu reprezinta decat un mister, cel putin din punct de vedere oficial.

Urmatoarea filmare a conceptului Audi RS6 GTO, proiect inspirat de legendarul 90 Quattro IMSA GTO, anunta insa ca motorizarea cu opt cilindri in V si doua turbine de sub capoita livreaza acum rotilor de pe ambele punti ceva mai mult de 700 CP.

Totodata, respectivul material video mai vorbeste si despre un cuplu maxim de 900 Nm. Astfel ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu depaseste, la momentul de fata, pragul de trei secunde.

Viteza maxima a proiectului inspirat de legendarul 90 Quattro IMSA GTO se ridica, in schimb, la 310 kilometri pe ora. Sansele ca publicul sa se bucura, candva, de o versiune de productie a conceptului Audi RS6 GTO sunt, din pacate, inexistente, 0.

Distribuie pe Facebook
mai multe