Cea mai noua masina de la Audi e nebunie curata. Foto ca sa te convingi si singur!

Cea mai noua masina de la Audi e nebunie curata. Foto ca sa te convingi si singur!
  • Cea mai noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V8 - cu doua turbine - livreaza ambelor punti cel putin 600 de cai putere si 800 Nm.

Versiunea imbunatatita a gamei cunoscute publicului larg sub denumirea de SQ5 TDI nu este singura surpriza pregatita de compania Audi pentru ultima luna a toamnei lui 2020. Ba dimpotriva, dupa cum o va demonstra inclusiv acest material.

Dezvelita oficial chiar la mijlocul saptamanii curente, respectiva creatie are la baza cea mai recenta generatie a sportivei RS6 Avant si se inspira - din punct de vedere vizual - de la celebrul 90 Quattro IMSA GTO.

Audi RS6 GTO concept

Audi RS6 GTO concept

Marea majoritate a specificatiilor ramane, din pacate, doar un mister, insa primele fotografii oficiale scot la iveala spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente cu evacuari integrate. Si jante din aliaj cu prindere centrala.

In ceea ce priveste departamentul interior, conceptul Audi RS6 GTO vine cu o noua consola centrala, cu scaune fata de tip scoica - realizate din fibra de carbon - si roll-cage in locul banchetei spate, printre altele.

Unitatea ascunsa sub capota completeaza seria marilor necunoscute cu privire la masina inspirata de celebrul 90 Quattro IMSA GTO. Ce este drept, versiunea aflata la baza ofera un propulsor V8 cu doua turbine, sistem MHEV si 600 de cai putere.

Aceeasi creatie de la care porneste proiectul anterior amintit se mai poate lauda, de altfel, si cu un cuplu maxim de 800 Nm, tractiune integrala quattro si acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS6 GTO concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2020