Nemtii au lansat o noua masina pe piata. Are motor diesel de 341 de cai sub capota si 4x4 in standard!

Nemtii au lansat o noua masina pe piata. Are motor diesel de 341 de cai sub capota si 4x4 in standard!
  • Nemtii au lansat o noua masina pe piata
  • Are motor diesel de 341 de cai sub capota si 4x4 in standard!
Distribuie pe Facebook

Printre surprizele pregatite clientilor se numara inclusiv un consum mediu de carburant de 7.0 litri la 100 de kilometri.

Germanii de la Audi au publicat la sfarsitul acestei saptamani primele informatii si fotografii oficiale ale noului SQ5 TDI. Oferita in compania unui motor diesel cu sase cilindri in V, de trei litri si 341 de cai putere, respectiva masina se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 5.1 secunde.

Cei 700 de Nm din dreptul cuplului maxim, viteza de top limitata electronic la 250 km/h si consumul mediu de carburant de 7.0 litri la 100 de kilometri completeaza fisa cu specificatii tehnice a SUV-ului de inalta performanta.

Spoilerele fata si spate agresiv stilizate, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch si evacuarea cvadrupla intalnite la exterior se numara, in schimb, printre principalele atractii de ordin estetic. La interior, noul Audi SQ5 TDI vine inclusiv cu scaune sport si volan multifunctional in trei spite, cu parte inferioara plata.

Farurile cu matrice de LED-uri, stopurile cu tehnologie OLED, dar si ceasurile de bord digitale sau sistemul audio 3D de la Bang & Olufsen promit sa transforme SUV-ul nemtilor intr-un magnet chiar si pentru amatorii de gadget-uri.

Oficialii de la Audi anunta ca noul SQ5 TDI este disponibil la vanzare, cel putin pe piata din Germania, la preturi incepand de la 68.137 de euro. Printre dotarile si echipamentele oferite in standard de SUV-ul german de inalta performanta se afla si o transmisie tiptronic cu opt rapoarte, plus tractiunea integrala quattro.

Audi SQ5 TDI Facelift

Audi SQ5 TDI Facelift

Audi SQ5 TDI Facelift

Audi SQ5 TDI Facelift

Audi SQ5 TDI Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi SQ5 TDI Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2020