Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Skoda e diferita...
  • ... de tot ce ofera cehii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala va avea loc peste doar cateva zile - la data de 30 august.

O noua masina ce poarta semnatura cehilor de la Skoda va debuta in mai putin de doua saptamani, chiar la sfarsitul acestei luni, cea mai recenta imagine oficiala a viitorului Vision 7S Concept dezvaluind cateva dintre caracteristicile plansei de bord - dupa cum este si cazul display-ului central masiv, instalat pe verticala.

Respectivul meniu va continua, potrivit fotografiei mentionate anterior, cu un volan atipic - cu patru spite, cu instrumente de bord digitale, cu o instalatie de climatizare cu reglare automata.

Skoda continua sa pastreze sub lacat - mai mult sau mai putin surprinzator, fisa cu specificatii de ordin tehnic, cehii limitandu-se la a preciza, la jumatatea verii acestui an, ca viitorul Vision 7S Concept beneficiaza de o propulsie suta la suta electrica, cu numarul motoarelor, dar si cel al cailor putere ramanand o necunoscuta.

Un alt mister consta, din pacate si nefericire, in lista ingredientelor ce vor compune meniul de la exterior - unde seria vestilor bune ar putea cuprinde inclusiv jante din aliaj supradimensionate.

Skoda Vision 7S Concept - Poza noua

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 August 2022