Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Skoda e diferita...
  • ... de tot ce ofera cehii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Prima imagine data publicitatii scoate la iveala cateva detalii extrem de interesante. Precum consola dotata cu un scaun pentru copii.

Ultima jumatate a lunii iulie anunta premiera unui nou vehicul acompaniat de logo-ul companiei Skoda, cu celebrul producator cu sediul in Mlada Boleslav dezvaluind la mijlocul acestei saptamani - in cursul zilei de miercuri, o prima imagine oficiala a unui concept denumit Vision 7S. Programat sa debuteze pana la finalul anului 2022 - potrivit unor zvonuri si speculatii, respectivul automobil va lua forma unui SUV cu propulsie complet electrica si, mai important decat atat, un interior capabil sa...

... gazduiasca - pe cele trei randuri de scaune din echipare, pana la sapte persoane, daca mai trebuia cumva adaugat. Ce trebuie cu siguranta - fara niciun fel de dubiu, enumerat este scaunul pentru copii integrat de cehi la nivelul consolei centrale, cel mai sigur loc in caz de accident, conform comunicatului de presa dat publicitatii, un document ce semnaleaza si prezenta unor materiale reciclate la bord.

Aceeasi creatie pe nume Skoda Vision 7S Concept se va mai bucura - aparent, si de un volan multifunctional, insotit de comenzi tactile, de lumini ambientale si display rotativ. Din nefericire, conducerea constructorului cu sediul in Mlada Boleslav nu a oferit pentru moment - mai mult ori mai putin surprinzator, niciun fel de informatie cu privire specificatiile caracteristice motoarelor electrice de sub capota, un mister si o necunoscuta de proportii ramanand si bateria, autonomia, viteza de top.

Skoda Vision 7S Concept - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2022