Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie pur electric ofera o autonomie totala de peste 600 de kilometri. Multumita - in special, bateriei cu o capacitate de aproape 90 kWh.

Prezentata publicului larg cu doar doua saptamani in urma, chiar la finalul lunii trecute, noua Skoda Vision 7S stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, impresionantul concept car al producatorului ceh se remarca numaidecat prin culoarea deschisa de verde si dimensiunile generoase ale caroseriei, un numar considerabil de capete urmand sa intoarca inclusiv jantele din aliaj cu diametrul de 22 de inch, blocurile optice minimaliste ori modul de deschidere a usilor.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie realizata din materiale reciclate, reteta specifica interiorului continuand cu ecranul central rotativ. Plus instrumente de bord digitale, panouri interactive, boxe la nivelul tetierelor etc.

Daca vine vorba, in schimb, despre fisa tehnica, cea mai noua masina de la Skoda a pregatit un sistem de propulsie pur electric, ce cuprinde si o baterie cu capacitatea de 89 kWh. Timpul necesar indeplinirii misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora ramane, dupa cum se intampla cu valoarea caracteristica vitezei de top, numai un mister de proportii, singura cunoscuta semnificativa anuntata de compania ceha constand in autonomia de top, de peste 600 de kilometri, asa cum spuneam anterior.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2022