Cea mai noua masina de la Volkswagen e diferita de tot ce vand nemtii acum. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Volkswagen e diferita de tot ce vand nemtii acum. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Volkswagen e diferita de tot ce vand nemtii acum
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 333 de cai. Plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, cea dintai generatie a gamei cunoscute sub denumirea de ID.3 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de oficialii companiei Volkswagen la dispozitia potentialilor clienti nu se regaseste insa si o varianta de inalta performanta GTX; ba dimpotriva.

Situatia s-ar putea schimba totusi pe viitor, in cazul in care conceptul pe nume ID.X se va transforma in masina de serie. Extrem de putin probabil.

VW ID.X

Anuntata prin intermediul retelei de socializare LinkedIn, respectiva creatie adopta o caroserie de culoare gri, cu finisare mata si nenumarate accente contrastante de verde fluorescent. Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jante uriase din aliaj, in timp ce interiorul beneficiaza si de un volan cu parte inferioara plata.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii de ordin tehnic, noul Volkswagen ID.X vine cu doua motoare electrice. Si 333 de cai putere pe ambele punti.

De asemenea, impresionanta masina se mai poate lauda si cu o baterie de 82 kWh, dar si cu un minus de 200 de kilograme. Seria vestilor bune se incheie, intr-un final, cu timpul de aproximativ 5.3 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora si modul de rulare Drift, insiprat de actuala generatie de Golf R.

VW ID.X

VW ID.X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW ID.X
mai multe