Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul Golf R!

Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul Golf R!
  • Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale: acesta este noul Golf R!
  • Mult anticipatul model de performanta al companiei german va avea inclusiv o versiune cu transmisie manuala
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de performanta al companiei germane va avea inclusiv o versiune cu transmisie manuala.

Asa cum a promis acum mai bine de doua saptamani, Volkswagen a publicat in cursul zilei de astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului Golf R, model ce va fi disponibil spre comercializare chiar inainte ca anul 2020 sa devina istorie. Intr-o configuratie care cuprinde inclusiv motorizarea turbo de doi litri si "numai" 320 de cai putere a primelor Arteon R si Tiguan R din gama companiei germane - spre marea dezamagire a persoanelor ce anuntau o herghelie formata din 333 CP.

Pe Batranul Continent, celebra cutie automata cu dublu ambreiaj cunoscuta sub numele de DSG se va regasi printre acele dotari si echipamente oferite in standard, in timp ce clientii de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii si Canada, se vor putea bucura, ei bine... si de o transmisie manuala.

VW Golf R

Insotit de numeroase elemente vizuale sinonime cu sportivitatea absoluta, printre care si spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, jante din aliaj de 19 inch sau evacuare cvadrupla, mult anticipatul Volkswagen Golf R se mai lauda si cu un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului, ce distribuie puterea maxima atat intre cele doua punti, cat si intre cele doua roti spate. Drept urmare, aparitia unui Drift Mode nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

Meniul specific departamentului tehnic continua cu o suspensie special dezvoltata pentru acest model, ce se traduce inclusiv printr-o garda la sol mai mica cu pana la 20 de milimetri comparativ cu versiunea standard, in timp ce discurile de franare au crescut pana la 14.1 inch in diametru si 1.3" in grosime.

Cel mai recent Golf R din istoria companiei Volkswagen reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.7 secunde si atinge o viteza maxima limitata la 250 sau 270 de kilometri pe ora, in cazul in care clientii aleg sa plateasca in plus pentru pachetul de performanta R-Performance oferit optional, contracost. La interior, asemeni primelor Arteon R si Tiguan R din gama companiei germane, reteta disponibila in situatia data cuprinde inclusiv volan cu parte inferioara plata.

VW Golf R

VW Golf R

VW Golf R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze VW Golf R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2020