Conceptul BMW Compact Sedan anunta un rival pentru Audi A3 si Mercedes CLA

Conceptul BMW Compact Sedan anunta un rival pentru Audi A3 si Mercedes CLA
  • BMW a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii ale noului Concept Compact Sedan
  • Prototipul cu pricina anunta un viitor sedan de clasa compacta, rival cu Audi A3 si Mercedes CLA
  • Informatiile tehnice reprezinta cel mai mare mister al noului BMW Concept Compact Sedan
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga planeta priveste atent catre Salonul Auto de la Los Angeles, BMW a ales sa mearga pana la celalalt capat al lumii pentru a dezvalui in premiera mondiala noul Concept Compact Sedan.

Anuntat cu ocazia editiei din acest an a evenimentului International Automobile Exhibition din Guangzhou, prototipul cu pricina anticipeaza un viitor sedan de clasa compacta, proiectat pentru a concura impotriva atat impotriva Audi-ului A3 Sedan, cat si a Mercedes-ului CLA.

Data la care va intra in productia de serie ramane inca un mister, insa cert este ca noul BMW Concept Compact Sedan are cu ce sa se laude. De la atragatoarea nuanta Liquid Metal Bronze ce finiseaza caroseria in patru portiere si pana la jantele pe 20 inch ce completeaza meniul exterior.

O combinatie de eleganta si modernism defineste inclusiv departamentul interior, scaunele imbracate in piele Nappa, panoul de bord decorat cu ornamente realizate din lemn masiv, dar si cusaturile contrastante omniprezente reprezentand principalele atractii ale cabinei prototipului bavarez.

BMW Concept Compact Sedan

BMW Concept Compact Sedan

Informatiile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii BMW preferand sa precizeze in schimb ca noul Concept Compact Sedan se lauda cu numeroase dotari de nerefuzat, precum comenzile tactile ale climatizarii, head-up display-ul sau ecranul de 8.8 inch destinat sistemului de infotainment iDrive.

Scurt si direct la subiect, prototipul bavarez se bucura de toate ingredientele necesare pentru a concura de la egal la egal atat impotriva sedanului Audi A3, cat si a coupe-ului in patru portiere Mercedes CLA. Ramane acum de vazut ce anume va pastra si la ce detaliu va renunta atunci cand va veni vremea intrarii sale in productia de serie.

De asemenea, suntem extrem de curiosi daca noul Concept Compact Sedan se va materializa sub forma unei versiuni Seria 1 sau a unei variante Seria 2. Dar si daca BMW va pune sau nu la punct o strategie similara celei adoptate in cazul modelului sau de clasa medie - iar acum ne referim la oferirea Seriei 3 Sedan si sub forma unei Serii 4 Gran Coupe.

BMW Concept Compact Sedan

BMW Concept Compact Sedan

BMW Concept Compact Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze BMW Concept Compact Sedan
mai multe