Conceptul care anticipeaza urmatorul BMW Z4 a debutat oficial si arata absolut fabulos. POZE REALE

Conceptul care anticipeaza urmatorul BMW Z4 a debutat oficial si arata absolut fabulos. POZE REALE
  • Conceptul care anunta urmatorul BMW Z4 a debutat oficial
  • Modelul bavarez prezinta un design dramatic stilizat
  • O versiune de productie va fi lansata chiar anul viitor
Distribuie pe Facebook

La o zi distanta de la aparitia primelor fotografii oficiale pe internet, conceptul care prefigureaza urmatoarea generatie a modelului BMW Z4 a debutat in mod public, cu ocazia Concursului de Eleganta desfasurat la Pebble Beach in acest weekend.

Sfarsitul lunii august vine cu doua surprize majore pentru fanii produselor marca BMW. Una dintre acestea consta intr-o versiune concept a urmatorului Z4, dezvelita in urma cu numai cateva momente peste Ocean, acolo unde a luat startul editia din 2017 a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach.

Dupa cum precizam si anterior, respectivul automobil de origine bavareza iese in evidenta printr-un design exterior dramatic stilizat, caracterizat de prize de aer supradimensionate si, totodata, omniprezente, de mai multe elemente de caroserie realizate din fibra de carbon, dar si de un set de jante pe 20 de inch.

BMW Z4 Concept - Poze reale

BMW Z4 Concept - Poze reale

La interior, combinatia de doua culori si doua materiale complet diferite reprezinta atractia principala a conceptului care prefigureaza urmatoarea generatie a modelului BMW Z4. Nu vor trece neobservate, de exemplu, nici cele doua display-uri de inalta rezolutie folosite pentru afisarea tuturor informatiilor.

Chiar daca a fost prezentat oficial, respectivul automobil de origine bavareza tine in continuare sub lacat tipul motorizarii ascunse sub capota, un mare mister ramanand si numarul cailor putere prezenti la datorie sau performantele acestora - timpul in care se realizeaza acceleratia de la 0 la 100 km/h, viteza maxima etc.

In loc de incheiere, reamintim promisiunea companiei BMW de a transforma conceptul care prefigureaza urmatoarea generatie a modelului BMW Z4 intr-un automobil de serie candva in cursul anului viitor, asa cum se va intampla de altfel si cu studiul de design care marcheaza revenirea legendarului Seria 8.

BMW Z4 Concept - Poze reale

BMW Z4 Concept - Poze reale

BMW Z4 Concept - Poze reale

Sursa Foto: Jake Holmes / Motor1.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze BMW Z4 Concept - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 August 2017