Conceptul pe care oricine il poate cumpara. Cu cat se vinde EL

Conceptul pe care oricine il poate cumpara. Cu cat se vinde EL
  • Conceptul Oldsmobile Intrigue OSV a fost scos la vanzare in SUA
  • Automobilul cu pricina se lauda cu numai 793 de km parcursi
  • Clientul va avea de scos din buzunare o suma de 21.500 dolari
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii conceptelor de pretutindeni. Unul dintre ultimele studii produse de compania Oldsmobile a fost scos la vanzare. La ce pret se ridica nota de plata a numitului Intrigue OSV descoperit chiar in randurile urmatoare.

Proiectate special pentru a ilustra o idee tehnica sau estetica, cele mai multe dintre conceptele producatorilor de automobile intra intr-un con de umbra dupa numai cateva luni sau cel mult un an de zile de la debutul lor oficial.

La fel s-a intamplat si cu studiul Intrigue OSV lansat de compania Oldsmobile la inceputul anilor 2000, modelul cu pricina revenind insa zilele acestea in atentia noastra pentru a ne anunta ca se afla in cautarea unei noi case.

Oldsmobile Intrigue OSV ConceptOldsmobile Intrigue OSV Concept

Cat mai costa in prezent sa gazduiesti in propriul garaj un motiv de mandrie al industriei auto? Ei bine, in cazul conceptului detinut pana nu cu mult timp in urma de muzeul GM Heritage, pretul de vanzare se ridica la 21.500 dolari.

Imediat ce vei achita suma cu pricina, conceptul Oldsmobile Intrigue OSV iti va pune la dispozitie o motorizare supraalimentata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.5 litri, sinonima cu un total de 260 CP si 352 Nm.

Acelasi studiu lansat de raposatul producator auto american la inceputul anilor 2000 se mai lauda si cu o transmisie automata in patru rapoarte, plus suspensie sport dotata cu elemente Koni si sistem de franare marca Brembo.

Oldsmobile Intrigue OSV ConceptOldsmobile Intrigue OSV Concept

Din punct de vedere estetic, conceptul Oldsmobile Intrigue OSV impresioneaza in special prin contrastul dintre rosul aprins al caroseriei si argintiul cromat al jantelor pe 19 inch, insa nu vor trece neobservate spoilerele fata / spate.

Spoilerele cu un design unic, oferite la pachet alaturi de praguri laterale proeminente, eleron incorporat la nivelul capotei portbagajului si, bineinteles, evacuare dubla - care, in cazul de fata, se poate mandri cu o pozitie centrala.

Referitor la departamentul interior, lista cu bunatati include dar nu se rezuma neaparat la urmatoarele detalii: volan in patru spite, tapiterie din piele finisata in doua culori, scaune Recaro reglabile electric si, nu in ultimul rand, pedale din... titan.

Oldsmobile Intrigue OSV ConceptOldsmobile Intrigue OSV Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Oldsmobile Intrigue OSV Concept
mai multe