Cum ti se pare ideea unui VW Golf cu motorul 2.0 BiTDI de pe Passat?

Cum ti se pare ideea unui VW Golf cu motorul 2.0 BiTDI de pe Passat?
  • Noul VW Golf Variant Biturbo Edition debuteaza la Worthersee Treffen 2015
  • Masina germana ofera 240 CP si 500 Nm dintr-un biturbodiesel de doi litri
  • Lista cu bunatati continua cu exteriorul si interiorul special (re)stilizate
Distribuie pe Facebook

Conceptul cu pricina a fost pus deja in practica de producatorul auto german, insa produsul rezultat lipseste pentru moment din showroom-uri.

Proiectat special pentru evenimentul Worthersee Treffen 2015, noul Volkswagen Golf Variant BiTurbo Edition gazduieste in compartimentul motor aceeasi unitate 2.0 BiTDI de 240 CP si 500 Nm precum ultima generatie a modelului Passat.

VW Golf Variant Biturbo Edition

VW Golf Variant Biturbo Edition

Valorile maxime sunt livrate si de-aceasta data tururor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj, performantele rezultate fiind dintre cele mai impresionante. Sau, cel putin, asa ar trebui, oficialii germani refuzand sa publice pentru moment timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h.

Nici despre suspensia, respectiv sistemul de franare prezente la datorie nu avem mai multe informatii - cu exceptia a ceea ce se observa in fotografiile disponibile, cei de la Volkswagen fiind in schimb ceva mai generosi atunci cand a venit vorba despre prezentarea departamentului vizual.

Intr-o alta ordine de idei, principala atractie stilistica a noului Golf Variant BiTurbo Edition o reprezinta de departe combinatia de negru si albastru intalnita la nivelul caroseriei, insa nu vor trece neobservate nici spoilerele fata / spate agresiv stilizate sau jantele oferite in compania unui design cu cinci spite duble.

Cu aceeasi combinatie negru, plus albastru mentionata anterior ne intalnim si la nivel interior - exceptand schimbul de forte intre cele doua nuante, lista cu bunatati continuand cu volanul sport dotat cu o parte inferioara plata, cu scaunele fata ce se lauda cu un suport lateral marit si, nu in ultimul rand, cu numeroasele insertii BiTurbo Edition.

VW Golf Variant Biturbo Edition

VW Golf Variant Biturbo Edition

VW Golf Variant Biturbo Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VW Golf Variant Biturbo Edition
mai multe