Dacia Aventurier: ce parere ai despre o posibila masina romaneasca decapotabila?

Dacia Aventurier: ce parere ai despre o posibila masina romaneasca decapotabila?
  • Masina are 5 locuri
  • Plafonul este rigid
  • Caroseria seamana cu Audi TT
Distribuie pe Facebook

De-a lungul vremii, Dacia a demonstrat ca poate fi o masina decapotabila. Insa nu una de serie. Ci ba vreun 1300 taiat, ba vreun experiment de 1310 facut in uzina Pitesti, sau un Logan realizat de o firma de tuning. Iata insa ca masina romaneasca ar putea arata elegant si atragator intr-o varianta decapotabila. Cel putin, virtual.

Mai tineti minte conceptul ARO Carpatic realizat de cei de la Trei Dstudiomax Puiu? Aceeasi specialisti intr-ale conceptelor virtuale au revenit cu o noua realizare. E vorba de Dacia Aventurier, o masina cu un nume care i s-ar fi potrivit mai degraba unui SUV sau unei rulote. Dar chiar si pentru o decapotabila este bun, mai ales daca iti place aventura pe asfalt, sub cerul liber.

Dacia Aventurier este un automobil cu doua portiere si 5 locuri, dotat cu un plafon rabatabil. Adica un hardtop care, in momentul in care este ridicat, transforma masina intr-un sport-coupe asemenator cu Audi TT. Dar cand automobilul este decapotat, avem in fata ochilor un model nou, cu faruri mari si o grila specifica modelului autohton.

Dacia Aventurier

Cu elemente imprumutate sau nu de la alte modele, cert este ca cei de la Trei Dstudiomax au realizat o masina interesanta. Care ne face sa suspinam cu gandul ca, intr-o buna zi, vom vedea o masina romaneasca de serie pusa in vanzare cu o caroserie decapotabila. Poate ca nu va fi cazul brandului Dacia, pe care nu il intereseaza sa intre pe acest segment. Insa ideea unui model Aventurier este binevenita oricand si, de ce nu, dincolo de plansa de desen, undeva, in drum spre Vama Veche, cu doua fete cucuiete pe bancheta din spate...


Dacia Aventurier

Dacia Aventurier

Dacia Aventurier

Dacia Aventurier

Dacia AventurierDacia Aventurier

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Dacia Aventurier
mai multe