Dacia Shooting Break: cum ar putea sa arate urmatorul Logan MCV

Dacia Shooting Break: cum ar putea sa arate urmatorul Logan MCV
  • Este designul celor de la Trei DstudioMax
  • Ei au mai facut si ARO Carpatic
  • Designul seamana cu Dacia Aventurier
Distribuie pe Facebook

Aceiasi designeri de la Trei DstudioMax au realizat o noua schita a unei Dacii break. Adica un viitor Logan MCV care ar putea arata cam asa: o masina spatioasa, eleganta, capabila sa transporte cam orice. In mare stil.

Cei care au realizat in trecut conceptul ARO Carpatic si Dacia Aventurier propun acum o noua schita virtuala pentru modelul Dacia Lux Combi. Adica nu doar o Dacie break, ci o Dacie... Shooting Break. O masina similara cu proiectul Aventurier, dar in varianta de familie, cu 5 locuri si 5 portiere, capabila sa transporte orice, de la cumparaturi si carucior de copii, pana la mobilier si purcel de Craciun.

Dacia Shooting Break

Dacia Shooting Break

Faruri si stopuri cu LED, o capota uriasa, jante mari si o laterala care ne duc cu gandul la Audi Q7, fac din aceasta masina una moderna, care, daca ar purta sigla Dacia, cu siguranta s-ar bucura de succes oriunde in Europa. Minusul acestui design il constituie partea din spate, care ne aduce aminte de o masina deloc atragatoare si reusita: Chrysler PT Cruiser.

Per total, masina este interesanta si ne arata ca marca romaneasca Dacia ar putea schimba macazul in design si ar putea fi mai indrazneata. Poate ca nu vor arata asa urmatoarele generatii de Logan, Sandero si Logan MCV, care deja au fost surprinse in teste pe soselele din Franta si Romania, dar macar cu astfel de proiecte virtuale ne mai clatim ochii si ne putem imagina ce ar fi, cum ar fi... daca ar fi.

Dacia Shooting Break

Dacia Shooting BreakDacia Shooting Break

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dacia Shooting Break
mai multe