Dacia Latitude - de ce nu?

Dacia Latitude - de ce nu?
Dacia nu a avut niciodata o masina de top, o limuzina, un membru al unei game mai mari. Francezii de la Renault au de gand sa transforme pe viitor modelul Renault Latitude in Dacia Latitude. Evident, cu un alt pret si alte dotari.
Distribuie pe Facebook

Modelul actual de Renault Latitude este de fapt o Laguna mai impunatoare sau un Vel Satis ceva mai mic. In 2013, Renault are de gand sa relanseze modelul de familie Vel Satis, iar atunci, acest Latitude nu-si va mai gasi locul in oferta producatorului francez. De aceea, exista zvonuri conform carora, in 2014-2015, putem vedea modelul Latitude in oferta Dacia.

In viitor, producatorul din Pitesti poate scoate pe piata cea mai mare masina cu sigla Dacia de pana acum, insa doar o copie mai ieftina si mai slab dotata a lui Renault Latitude. Si motorizarile ar putea fi unele mai slabe, cuprinse intre 90 si 140 de cp pe benzina sau 85 si 130 diesel. Cat despre dotari, acestea vor scadea drastic. Clima automata va fi inlocuita cu aer conditionat manual, xenon-ul va disparea, la fel si scaunele electrice si frana de mana automata. In afara de aceste modificari fata de originalul Latitude, Dacia s-ar putea sa aiba si mici modificari estetice. Iar pretul este de asteptat sa porneasca de la 17.000 de Euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 30 Noiembrie 2010