Detroit 2011: Mercedes SLS AMG E-Cell este definitia electricitatii savuroase!

Detroit 2011: Mercedes SLS AMG E-Cell este definitia electricitatii savuroase!
Germanii de la Mercedes au sosit la Detroit Auto Show 2011 cu o impresionanta flota de modele electrice, insa majoritatea aparitiilor au fost in zadar. Toate privirile au fost asaltate si cucerite de catre electrizantul supercar SLS AMG E-Cell care, intamplator sau nu, se pregateste sa intre in productia de serie.
Distribuie pe Facebook
In cazul in care esti un adept al Apocalipsei dupa mayasi, nu vei avea nici o sansa sa pui mana pe versiunea de productie a savurosului-concept Mercedes SLS AMG E-Cell. Pentru ca germanii din Stuttgart planuiesc sa aduca supercarul electric in showroom-uri abia din 2013. Tocmai de aceea, ai putea sa cataloghezi aceasta veste ca o conspiratie a Universului impotriva ta sau pur si simplu sa renunti la profetiile care te inconjoara.

Detroit 2011: Mercedes SLS AMG E-Cell este definitia electricitatii savuroase!Detroit 2011: Mercedes SLS AMG E-Cell este definitia electricitatii savuroase!

Oricare-ar fi alegerea ta, iti reamintim ca noul Mercedes SLS AMG E-Cell crede doar in sfarsitul benzinei si se bucura de patru motoare electrice (cate unul pentru fiecare roata), ascunzand sub caroseria finisata in cea mai tipatoare nuanta pe care ai vazut-o vreodata (da, are si un nume: AMG lumilectric magno!) nu mai putin de 526 cai putere si 880 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.0 secunde. Momentan nici un pret nu a fost inaintat, insa asteapta-te sa platesti o suma serioasa pentru, probabil, cea mai cool masina electrica din lume.

Detroit 2011: Mercedes SLS AMG E-Cell este definitia electricitatii savuroase!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Detroit 2011: Mercedes SLS AMG E-Cell
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2011