Duster Oroch e cea mai atragatoare Dacie pe care nu o poti cumpara

Duster Oroch e cea mai atragatoare Dacie pe care nu o poti cumpara
  • Renault prezinta la Sao Paulo conceptul Oroch
  • Prototipul cu pricina are la baza modelul Duster
  • Aspectul vizual reprezinta principalul punct forte
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Renault vor prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo un nou concept car interesant, bazat pe modelul Dacia Duster. Purtand denumirea de Oroch, respectivul studiu de design ilustreaza un pick-up futurist, ce impresioneaza in mod special prin spiritul sau aventurier.

Sperantele celor care visau la o versiune pick-up a SUV-ului Dacia Duster vor renaste odata cu deschiderea Salonului Auto de la Sao Paulo, francezii de la Renault prezentand cu ocazia evenimentului ce se desfasoara in perioada 30 octombrie - 9 noiembrie o camioneta extrem de cocheta, ce trezeste o puternica dorinta de aventura.

Purtand pentru moment titulatura de concept car, noul Renault Oroch impresioneaza in mod special prin design-ul sau, numeroasele detalii si elemente stilistice oferite in compania unui paintjob ce combina albul satinat cu accentele contrastante de portocaliu fluorescent atragand aproape instant atentia celor din jur.

Meniul exterior continua cu jantele pe 18 inch si ornamentele din plastic mat aplicate atat spoilerelor fata / spate, cat si aripilor, respectiv pragurilor laterale, in timp ce volanul in trei spite, scaunele sport si plafonul panoramic reprezinta principalele atractii ale interiorului. Am adus oare in discutie si cele doua camere montate la nivelul partii posterioare, ce transmit imaginile surprinse pe ecranul tactil din dotarea sistemului multimedia?

Din pacate, francezii de la Renault nu au dezvaluit si specificatiile tehnice livrate la pachet alaturi de noul Oroch, insa nu ne-ar deranja in cazul in care interesantul concept car bazat pe modelul Dacia Duster ar ascunde sub cocheta sa caroserie un propulsor turbodiesel de 1.5 litri si 110 cai putere. De asemenea, tractiunea integrala nu ar trebui sa lipseasca din peisaj sub nici o forma.

Renault Duster Oroch Concept

Renault Duster Oroch Concept

Renault Duster Oroch Concept

Asadar, dupa toate aceste fotografii oficiale si materialul video ceva mai sus publicat, nu-i asa ca si tu ti-ai dori ca noul Renault Duster Oroch sa primeasca o versiune de productie, comercializata eventual si in Romania sub sigla Dacia?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Renault Duster Oroch Concept
mai multe