Duster-ul pe care toata Romania il vrea, insa nimeni nu il poate avea. Ti-l aratam in primele poze reale

  • Renault a prezentat noul Duster Extreme
  • Conceptul cu pricina se bucura de toate dotarile specifice unui off-roader
  • Sub capota vom gasi un 2.0 de 150 cai putere
Distribuie pe Facebook

Cu un set de anvelope specific drumetiilor in teren accidentat si o garda la sol care masoara cateva zeci bune de milimetri, noul Renault Duster Extreme ar fi reprezentat solutia ideala pentru strazile pline de gropi ale Romaniei... daca s-ar si fi vandut. Dar nu, avem de-a face doar cu un simplu concept car.

Noul Sandero RS Grand Prix - pe care il poti admira in primele fotografii reale accesand link-ul urmator, nu este singurul debut pregatit de oficialii Renault pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Sao Paulo.

Tot cu ocazia respectivului eveniment, ce se desfasoara in capitala Braziliei intre 8 si 20 noiembrie 2016, divizia sud-americana a marcii franceze a mai prezentat si conceptul Duster Extreme.

Vorbim, mai exact, despre un proiect care porneste de la versiunea cu tractiune integrala a SUV-ului construit inclusiv la Mioveni si se incheie cu un rezultat tipic segmentului destinat modelelor de off-road.

Duster Extreme Concept - Poze Reale

Duster Extreme Concept - Poze Reale

Intr-o alta ordine de idei, avem anvelope specifice drumetiilor in teren accidentat, garda la sol care masoara cateva zeci bune de milimetri, dar si troliu sau snorket pentru motorul de doi litri.

Din punct de vedere estetic, combinatia de gri, negru si rosu de la nivelul caroseriei reprezinta de departe principala atractie, ultimele doua nuante fiind angrenate si in finisarea jantelor din aliaj montate de Renault.

Spoilerele fata / spate complet restilizate, ornamentele proeminente destinate aripilor laterale, dar si bara de LED-uri din dotarea plafonului completeaza in cele din urma pachetul exterior.

La interior, conceptul Duster Extreme imbina utilul cu placutul, in sprijinul noilor elemente de design venind volanul multifunctional in trei spite, instalatia de aer conditionat si sistemul multimedia Media Nav.

Asa cum precizam si anterior, sub capota proiectului care porneste de la versiunea cu tractiune integrala a SUV-ului construit inclusiv la Mioveni regasim o unitate de doi litri si 143 cai putere.

Duster Extreme Concept - Poze Reale

Duster Extreme Concept - Poze Reale

Duster Extreme Concept - Poze Reale

Sursa Foto: Dyogo Fagundes

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Duster Extreme Concept - Poze Reale
mai multe