Nu o sa il vezi si in Romania, asa ca... casca bine ochii AICI. Sunt singurele poze reale cu noul Sandero RS Grand Prix

Nu o sa il vezi si in Romania, asa ca... casca bine ochii AICI. Sunt singurele poze reale cu noul Sandero RS Grand Prix
  • Noul Sandero RS Grand Prix a debutat in cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo
  • Respectivul concept ofera o schema de culori inspirata de monoposturile Renault
  • Propulsia va fi asigurata de o motorizare aspirata de doi litri si 150 CP
Distribuie pe Facebook

Dupa cum spuneam si la mijlocul acestei saptamani, Renault prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Sao Paulo intre 8 si 20 noiembrie un Sandero cu 150 de cai putere si aroma de Formula 1.

Botezat sugestiv Sandero RS Grand Prix - prezentarea originala se regaseste in urmatorul LINK, respectivul exemplar a fost incadrat la categoria concept car-urilor, cu toate ca nu aduce mari imbunatatiri comparativ cu modelul comercializat deja in America Latina Sandero RS.

Intr-o alta ordine de idei, avem in plus doar o schema de culori similara cu cea care caracterizeaza monoposturile Renault din Marele Cric, combinatia contrastanta de negru si auriu fiind folosita in cazul de fata atat la nivelul exteriorului, cat si la nivelul interiorului.

Aceasta reprezinta, in mare, singura noutate pe care conceptul Sandero RS Grand Prix o aduce in prim plan, spoilerele agresiv stilizate, jantele din aliaj in cinci spite, eleronul pentru plafon, dar si volanul sau scaunele sport provenind de la versiunea de serie.

Din punct de vedere tehnic, surpriza Renault pentru vizitatorii Salonului Auto ce se desfasoara la Sao Paulo intre 8 si 20 noiembrie impresioneaza in mod special prin motorizarea aspirata cu patru cilindri si de doi litri, sinonima cu 150 de cai putere.

La fel cum se intampla si cu modelul de serie, noul Sandero RS Grand Prix propune inclusiv o cutie manuala cu sase trepte de viteza, un sistem de franare cu discuri pentru toate cele patru roti, dar si o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri.

Conform oficialilor Renault, conceptul adus in cadrul evenimentului desfasurat zilele acestea in capitala Braziliei va da nastere unei editii limitate, comercializata exclusiv pe piata din America Latina, bineinteles.

Renault Sandero RS Grand Prix Concept - Poze Reale

Renault Sandero RS Grand Prix Concept - Poze Reale

Renault Sandero RS Grand Prix Concept - Poze Reale

Sursa Foto: Dyogo Fagundes

Distribuie pe Facebook
mai multe