Elevii de la SKODA au taiat si modificat un Karoq. Rezultatul se numeste SUNROQ si arata asa

Elevii de la SKODA au taiat si modificat un Karoq. Rezultatul se numeste SUNROQ si arata asa
  • Conceptul a fost creat de un grup de 23 de elevi
  • Acestia invata la centrul Skoda din Mlada Boleslav
  • Numele a fost ales cu ajutorul fanilor
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect al elevilor de la centrul de studiu Skoda a fost denumit Sunroq si este bazat pe cel mai nou crossover din gama brandului ceh. In prezent, 900 de elevi invata la centrul din Mlada Boleslav.

In urma cu cinci ani, Skoda a initiat un program care sa le permita unor elevi sa-si exerseze talentul la design. Centrul de studiu din Mlada Boleslav include acum 13 programe diferite, iar in prezent 900 de elevi urmeaza aceste cursuri.

Skoda Sunroq

De-a lungul timpului acestia au dezvoltat cateva concepte interesante, cum ar fi un pick-up bazat pe Fabia, un coupe derivat din Rapid Spaceback sau buggy electric construit pe arhitectura citadinei Citigo.

Skoda Sunroq

Anul acesta, 23 de elevi cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani au ales sa creeze un nou concept care sa aiba ca punct de plecare cel mai nou crossover de la Skoda. Ne referim aici la modelul Karoq, pe care l-am testat si noi cu ceva timp in urma si care ne-a lasat o impresie foarte buna.

Skoda Sunroq

Masina pastreaza dimensiunile versiunii de serie, insa elevii si-au dat frau liber imaginatiei si au folosit amortizoarele de pe Octavia RS pentru a obtine o garda la sol mai mica. Cea mai mare modificare este fara indoiala indepartarea plafonului care a implicat deasemenea ajutarea portierelor, redesenarea de la zero a hayonului si modificarea montantilor.

Sistemul de evacuare a fost si el inlocuit cu unul nou, iar barele de protectie fata si spate au fost la randul lor restilizate.

Skoda Sunroq

Acest concept a avut nevoie mai apoi de un nume potrivit, iar pentru a-l alege, Skoda a apelat la fanii de pe diferite platforme de social media. "Sunroq" a fost ales castigator, iar cel care l-a propus a fost invitat sa-i intalneasca pe creatori si chiar sa conduca prototipul.

Skoda Sunroq

Skoda Sunroq este propulsat de o unitate pe benzina de 1.5 litri TSI si poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 8.4 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se opreste in dreptul valorii de 204 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Sunroq
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2018