Este, fara niciun dubiu, masina momentului. Iata cum arata, pe viu, noul BMW Seria 8

Este, fara niciun dubiu, masina momentului. Iata cum arata, pe viu, noul BMW Seria 8
  • Noul BMW Seria 8 Concept a debutat public
  • Automobilul bavarez prezinta un design elegant si, totodata, agresiv
  • O versiune de serie va fi lansata in 2018
Distribuie pe Facebook

Anuntat la sfarsitul saptamanii trecute, noul BMW Seria 8 Concept a reusit sa acapereze interesul intregii planete. Motivele sunt lesne de inteles.

Dupa mai bine de un deceniu si jumatate de pauza, timp in care a oferit doua generatii distincte ale modelului Seria 6, compania BMW pregateste relansarea legendarei Seria 8.

Potrivit primelor informatii facute publice de oficialii marcii din Munchen, celebrul Grand Tourer de origine bavareza va ajunge din nou in showroom-uri incepand cu... anul viitor.

Pentru moment, fanii legendei BMW au la dispozitie o versiune concept cu care sa se delecteze, prezentata in premiera mondiala cu ocazia Concursului de Eleganta de la Villa d'Este.

Asa cum precizam si anterior, aceasta propune un design elegant si, totodata, agresiv, caracterizat de prize uriase de aer, blocuri optice alungite si, nu ultimul rand, aripi proeminente.

Tot la nivel de exterior avem de notat si prezenta unor jante din aliaj in cinci spite duble, pe cand meniul interior imbina insertiile de piele fina cu accentele realizate din fibra de carbon.

Despre motorizarea conceptului BMW Seria 8 nu exista niciun fel de informatie oficiala in prezent, insa versiunea de serie va adopta cel mai probabil unitati cu sase, opt si, de ce nu, 12 cilindri.

Ramanem pentru cateva clipe la aceeasi varianta de productie programata sa debuteze anul viitor, ultimele zvonuri anuntand pentru aceasta o platforma de Seria 7 G11 / G12.

Revenim acum la studiul de design care anticipeaza un rival pentru modelul Mercedes S-Class Coupe si incheiem cu o superba galerie foto surprinsa in cadrul Concursului de Eleganta de la Villa d'Este.

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

Si mai multe fotografii reale cu noul BMW Seria 8 Concept, surprinse in timpul Concursului de Eleganta de la Villa d'Este, sunt disponibile accesand urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW Seria 8 Concept - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2017