Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2001. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2001. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2001
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un motor aspirat de 2.0 litri, pe benzina, acestuia avand sa i se alature - pentru un plus de performanta si o doza extra de eficienta, doua unitati electrice.

Unul dintre cele mai cunoscute modele sport din istoria japonezilor de la Honda se pregateste sa revina in prim planul industriei auto, celebrul constructor cu sediul in Tara Soarelui Rasare anuntand, in cursul zilei de astazi, debutul unei noi generatii a emblematicului Prelude. Programata sa ajunga in showroom-uri abia de anul viitor, respectiva creatie isi va intampina cumparatorii in compania unei game variate de elemente si detalii vizuale inspirate de produsele ce au precedat-o.

Honda Prelude Concept

Daca vine vorba, in schimb, despre motorul de sub capota, propulsia va fi asigurata de un ansamblu hybrid, solutia anterior mentionata combinand, asa cum precizam in deschiderea acestui material, doua unitati electrice si un benzinar aspirat, de 2.0 litri, pentru un total de peste 180 de cai putere - astfel ca sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora va dura, cu acceleratia la podea, sub opt secunde.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in 2025, primul Prelude din ultimii 24 de ani va mai oferi cumparatorilor, dezvaluie Honda, blocuri optice condimentate cu tehnologia LED, instrumente de bord digitale, configurabile complet, scaune fata sport, cu diferite functii de confort in dotare, bancheta spate cu locuri individuale, sistem de infotainment echipat cu display central tactil. Si, nu in ultimul rand, instalatie de climatizare cu reglare automata.

Honda Prelude Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Honda Prelude Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2024