Este inceputul unei noi ere. Volkswagen prezinta oficial noul ID. GTI, primul GTI cu propulsie electrica din istoria companiei

Este inceputul unei noi ere. Volkswagen prezinta oficial noul ID. GTI, primul GTI cu propulsie electrica din istoria companiei
  • Este inceputul unei noi ere
  • Volkswagen prezinta oficial noul ID. GTI, primul GTI cu propulsie electrica din istoria companiei
Distribuie pe Facebook

Versiunea sportiva a conceptului ID. 2all, proiectul in cauza se remarca atat prin spoilerele agresiv stilizate de la exterior, cat si prin tapiteria cu model tartan de la interior.

Lansat cu mare fast si tam-tam in cursul zilei de luni, mult anticipatul Passat B9 nu reprezinta singura surpriza pregatita de compania Volkswagen pentru editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Munchen. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic: celebrul producator german de masini prezinta in cadrul evenimentului din perioada 5 - 10 septembrie inclusiv primul GTI electric din istorie: noul ID. GTI.

Volkswagen ID. GTI Concept

Incadrata, pentru moment, la categoria concept, respectiva creatie se remarca atat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de rosu, cu un kit aerodinamic inspirat din lumea sporturilor cu motor in echipare, cat si prin jantele uriase - insotite de un diametru de 20 de inch, din aliaj, lista atractiilor stilistice cuprinzand inclusiv detalii interioare cu model tartan.

Volkswagen nu a oferit - din pacate, niciun fel de informatie cu privire la continutul fisei cu specificatii tehnice, insa noul ID. GTI are la baza proiectul ID. 2all. Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul lui martie 2023, acesta din urma se bucura de un motor electric cu 226 de cai putere pe puntea fata, astfel ca poate sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in mai putin de 7.0 secunde, inutil de adaugat.

Volkswagen ID. GTI Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Volkswagen ID. GTI Concept
mai multe