Fara Photoshop sau alte 'pacaleli': Uite cum arata in realitate noul BMW Seria 8

Fara Photoshop sau alte 'pacaleli': Uite cum arata in realitate noul BMW Seria 8
  • Noul Seria 8 Concept a fost prezentat oficial la sfarsitul saptamanii trecute
  • Respectivul studiu de design anunta revenirea pe piata a unei legende marca BMW
  • Concurentul bavarezilor pentru Mercedes S-Class Coupe va fi lansat in anul 2018
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii reale ale noului BMW Seria 8 vin din partea publicatiei Auto Bild, care au 'tras' de curand un scurt material video in compania conceptului bavarez.

Anuntat cu surle si trambite chiar la sfarsitul saptamanii trecute, inaintea premierei sale publice din cadrul Concursului de Eleganta de la Villa d'Este, noul BMW Seria 8 Concept anticipeaza revenirea unei legende a industriei auto bavareze.

Potrivit primelor informatii oficiale, o versiune de serie a impresionantului studiu de design din Munchen va fi lanasta pe piata in cursul anului viitor, ca o alternativa la modelele Mercedes S-Class Coupe si, de ce nu, Bentley Continental GT.

Cum va arata intr-un final reinterpretarea moderna a legendarului BMW Seria 8, dar si ce motorizari va ascunde aceasta sub capota sunt doua aspecte care raman in continuare deschise speculatiilor, cu exceptia certitutidinii ca va fi lansat chiar si un M8.

Revenind acum la varianta concept prezentata in cursul zilei de vineri, aceasta a ajuns de curand pe mana publicatiei Auto Bild pentru un tur cap-coada, care cuprinde inclusiv un scurt recital din partea misteriosului motor ascuns sub capota.

Din pacate, respectivul material video vine cu o intreaga serie de explicatii in limba germana, iar traducerea lipseste cu desavarsire din meniu; tinand insa cont ca prezinta aproape fiecare suprafata a exteriorului si interiorului noului BMW Seria 8 merita o sansa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2017