Geneva 2014: Noul Civic Type R ni se dezvaluie in toata... agresivitatea sa

Geneva 2014: Noul Civic Type R ni se dezvaluie in toata... agresivitatea sa
  • Oficialii Honda au prezentat noul Civic Type R Concept
  • Hot-hatch-ul japonez se lauda cu un aspect agresiv
  • Propulsia este asigurata de un 2.0 turbo de 280+ CP
Distribuie pe Facebook

Numeroasele prize de aer sculptate la nivelul caroseriei, multiplele detalii aerodinamice supradimensionate si aripile latite pentru a gazdui jante de pana la 20 de inci transforma noua Honda Civic Type R Concept intr-una dintre cele mai agresive aparitii de la Geneva Motor Show 2014.

Asa cum au anuntat de-a lungul ultimei perioade de timp, oficialii Honda au profitat de cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvalui in fata lumii intregi cea mai noua generatie a hot-hatch-ului Civic Type R.

Geneva 2014: Honda Civic Type R ConceptGeneva 2014: Honda Civic Type R Concept

Purtand momentan titulatura de concept car, automobilul japonez de inalta performanta impresioneaza in special prin design-ul sau extrem de agresiv, caracterizat de numeroase elemente supradimensionate, precum extensiile aplicate aripilor laterale, difuzorul de aer oferit in echiparea spoilerului spate sau eleronul ce incorporeaza (si) blocurile optice posterioare.

Geneva 2014: Honda Civic Type R Concept

Geneva 2014: Honda Civic Type R ConceptGeneva 2014: Honda Civic Type R ConceptGeneva 2014: Honda Civic Type R ConceptGeneva 2014: Honda Civic Type R Concept

Daca aceste detalii nu sunt insa indeajuns pentru a-ti starni pofta de competitie, atunci afla ca cea mai noua generatie a hot-hatch-ului Civic Type R se mai poate lauda si cu alte artificii vizuale demne de remarcat, precum o prelungire frontala cu flaps-uri incluse, un set de prize de aer pentru capota motorului sau praguri laterale proeminente, ce fac legatura intre jantele cu cinci spite duble si dimensiuni de 20 de inci.

Geneva 2014: Honda Civic Type R ConceptGeneva 2014: Honda Civic Type R Concept

Vestile bune nu se opresc insa aici, automobilul japonez de inalta performanta fiind inzestrat si cu o motorizare la fel de impresionanta precum kitul sau aerodinamic. O motorizare turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, despre care oficialii niponi afirma ca este capabila sa livreze ceva mai mult de 280 cai putere. Asta in timp ce indeplineste normele de poluare EURO 6, bineinteles.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Geneva 2014: Honda Civic Type R Concept
mai multe