Geneva 2014: Opel dezlantuie noul Astra OPC Extreme!

Geneva 2014: Opel dezlantuie noul Astra OPC Extreme!
  • Noul Opel Astra OPC Extreme este cel mai puternic Astra de strada construit vreodata
  • Automobilul german se poate lauda cu serviciile unui motor turbo de 2.0 litri si 300 CP
  • Lista cu bunatati mai include si un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic Opel Astra de strada construit vreodata a debutat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, hot-hatch-ul german impresionand intreaga audienta in special datorita celor 300 de cai putere ascunsi sub capota.

Chiar daca nu a trecut momentan de stadiul de concept car, noul Opel Astra OPC Extreme a reusit sa atraga deja numerosi adepti de partea sa, hot-hatch-ul german cucerindu-i pe acestia cu motorizarea sa turbo de doi litri si aproximativ 300 de cai putere. Daca mai punem la socoteala si greutatea cu aproximativ 100 de kilograme mai mica decat in cazul versiunii Astra OPC, ei bine... concluzia este cat se poate de clara.

Geneva 2014: Opel Astra OPC Extreme

Nu, oficialii constructorului de automobile din Russelsheim nu au publicat inca acele informatii aflate in stransa legatura cu acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima, insa ceva ne spune ca noul Opel Astra OPC Extreme va impresiona intr-un mod... extrem de placut atunci cand va venin vorba de capitolul performanta.

Geneva 2014: Opel Astra OPC ExtremeGeneva 2014: Opel Astra OPC Extreme

Iar ca dovezi ale acestei afirmatii nu stau doar puterea crescuta si greutatea scazuta in compartie cu versiunea Astra OPC, care reuseste sa faca 0 - 100 km/h in numai cinci secunde, ci si diferentialul cu alunecare limitata, suspensia ajustabila sau sistemul de franare ce se poate lauda cu prezenta pe puntea fata a unor discuri de 370 de milimetri livrate in compania unor etriere cu sase pistonase.

Geneva 2014: Opel Astra OPC Extreme

De asemenea, un alt element care tradeaza performantele noului Opel Astra OPC Extreme este reprezentat de kitul aerodinamic din dotarea acestuia, ce aduce cu sine numeroase detalii din fibra de carbon. Tot din fibra de carbon au fost realizate si jantele pe 19 inci incaltate cu anvelope 245/35, acelasi material fiind utilizat de inginerii constructorului de automobile din Russelsheim si la decorarea interiorului.

Geneva 2014: Opel Astra OPC Extreme

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Geneva 2014: Opel Astra OPC Extreme
mai multe