HONDA ne arata de azi masina pe care o va vinde incepand de anul viitor. FOTO

HONDA ne arata de azi masina pe care o va vinde incepand de anul viitor. FOTO
  • HONDA ne arata de azi masina pe care o va vinde incepand de anul viitor
  • Cea de-a 11-a generatie a legendarului CIVIC va fi comercializata in nenumarate versiuni si configuratii
Distribuie pe Facebook

Cea de-a 11-a generatie a legendarului CIVIC va fi comercializata in nenumarate versiuni si configuratii, printre optiunile pe care clientii le vor avea la dispozitie urmand a se regasi inclusiv o varianta de performanta TYPE R.

HONDA pregateste lansarea unei noi generatii a legendarului CIVIC, primul pas in acest sens fiind facut chiar azi, cand compania japoneza a prezentat publicului larg prototipul respectivei masini. Programata sa-si faca aparitia in showroom-urile din Statele Unite ale Americii incepand cu primavara anului viitor, respectiva creatie se remarca printr-un design modern la nivel de caroserie, inspirat de actualul Accord.

Lista asemanarilor continua la interior, cu volanul multifunctional in trei spite, din piele, si plansa de bord minimalista, in varful careia troneaza display-ul color, cu functie touchscreen, destinat sistemului de infotainment, dupa cum reiese inclusiv din schita data publicitatii.

Gama de motorizari a noului CIVIC ramane, pentru moment, un mare mister, insa HONDA a confirmat deja ca cea de-a 11-a generatie a legendarei sale masini va fi oferita, la randul ei, si intr-o versiune de performanta TYPE R. De asemenea, din optiunile ce urmeaza sa fie puse la dispozitia clientilor nu vor lipsi nici variantele de caroserie, respectiv echipare Sedan si Si, a mai mentionat compania japoneza.

Productia va debuta pe parcursul lunilor viitoare, atunci cand sunt asteptate si primele informatii oficiale cu privire la propulsoarele disponibile, lista de preturi, dar si in ce consta dotarea standard, plus cat costa fiecare element optional pentru care cumparatorul poate opta.

Noua Honda Civic

Noua Honda Civic

Noua Honda Civic

Noua Honda Civic

Noua Honda Civic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Noua Honda Civic
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2020