Honda publica noi imagini ale conceptului Civic Type R

Honda publica noi imagini ale conceptului Civic Type R
  • Japonezii de la Honda au publicat noi imagini cu concept-ul Civic Type R
  • Prototipul nipob se bucura de numeroase detalii exterioare supradimensionate
  • Noua generatie Honda Civic Type R va ascunde sub capota un 2.0 turbo de 280+ CP
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Honda au profitat de debutul Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvalui o noua serie de fotografii ale concept car-ului Civic Type R. Din pacate, informatiile de ordin tehnic lipsesc in continuare si la acest moment.

Cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a deschis astazi portile pentru presa de specialitate din intreaga lume, japonezii de la Honda profitand de acest eveniment pentru a publica o noua serie de fotografii ce prezinta aspectul exterior al concept car-ului ce anticipeaza urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Civic Type R.

Honda Civic Type R Concept

Honda Civic Type R ConceptHonda Civic Type R Concept

Asa cum precizam si anterior, noua Honda Civic Type R Concept iese in evidenta printr-un design extrem de agresiv, caracterizat de numeroase elemente supradimensionate, extensiile aplicate aripilor laterale, difuzorul de aer oferit in echiparea spoilerului spate, respectiv eleronul ce incorporeaza (si) blocurile optice spate reprezentand cele mai elocvente detalii in acest sens.

De asemenea, concept car-ului ce anticipeaza urmatoarea generatie a hot-hatch-ului japonez se mai poate lauda si cu alte artificii vizuale remarcabile, precum o prelungire frontala cu flaps-uri incluse, un set de prize de aer pentru capota motorului sau praguri laterale proeminente, ce fac legatura intre jantele cu cinci spite duble si dimensiuni de 20 de inci.

Honda Civic Type R Concept

Honda Civic Type R ConceptHonda Civic Type R Concept

In ceea ce priveste partea tehnica, informatiile exacte cu privire la acest aspect lipsesc in continuare cu desavarsire, oficialii Honda multumindu-se sa afirme sub capota versiunii de productie a conceptului Civic Type R se va ascunde o motorizare VTEC TURBO cu injectie directa si capacitate de doi litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan ceva mai mult de 280 cai putere.

Va fi insa oare de ajuns pentru ca hot-hatch-ul japonez sa doboare noul record de la Nurburgring stabilit de SEAT Leon Cupra 280? Ei bine, acest lucru ramane de vazut!

Honda Civic Type R Concept

Honda Civic Type R ConceptHonda Civic Type R Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Honda Civic Type R Concept
mai multe