Hyundai pregateste un SUV premium, posibil rival al BMW-ului X5

  • Hyundai a prezentat un concept premium
  • Acesta este dezvoltat de divizia Genesis
  • Anticipeaza un viitor SUV
Distribuie pe Facebook

Genesis, divizia premium a sud-coreenilor de la Hyundai, a prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York un nou concept, care anticipeaza un viitor SUV. Acesta este propulsat de o unitate hibrid alimentata cu hidrogen.

Hyundai isi continua marsul spre segmentul premium, si la putin timp de la prezentarea sedan-ului Genesis G80, constructrul sud-coreean de automobile dezvaluie la New York un concept destul de interesant.

Genesis GV80 concept

Botezat GV80, acesta anticipeaza un viitor SUV care potrivit unor voci, va fi conceput ca un rival direct pentru BMW X5. Exteriorul propune linii noi, inspirate din natura, care se aliniaza noii filosofii Athletic Elegance. Ies in evidenta o grila supradimensionata a radiatorului, o capota de dimensiuni considerabile, un plafon inclinat spre partea din spate si o aripa discreta montata deasupra lunetei.

Genesis GV80 concept

Interiorul continua tema futurista si beneficiaza de materiale inovative, elemente din metal si lemn, piele cu diferite modele si tehnologie din plin. Cireasa de pe tort o reprezinta display-urile pasagerilor care le va permite acestora sa vizioneze orice fara a-l deranja pe sofer.

Genesis GV80 concept

Avand in vedere grija din ce in ce mai accentuata a marilor constructori de automobile fata de mediul inconjurator, conceptul Genesis GV80 este propulsat de un ansamblu hibrid alimentat cu hidrogen. Desi sud-coreenii nu au dat foarte multe detalii despre acesta, cel mai probabil unitatea este inspirata, sau poate chiar identica, cu cea a conceptului FE Fuel Cell.

Genesis GV80 concept

Pana vom vedea viitorul SUV prevestit de noul GV80, Hyundai pregateste un crossover botezat Kona, dar si un hot-hatch dezvoltat de divizia de performanta N. Prototipurile celor doua modele se afla deocamdata in teste si urmeaza sa debuteze oficial pe parcursul acestui an.

Genesis GV80 concept

Genesis GV80 concept

Genesis GV80 concept

Genesis GV80 concept

Genesis GV80 concept

Genesis GV80 concept

Genesis GV80 concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Genesis GV80 concept
mai multe