Hyundai prezinta la Beijing noul concept Verna, care ne da de inteles cum va arata viitorul Accent

Hyundai prezinta la Beijing noul concept Verna, care ne da de inteles cum va arata viitorul Accent
In cadrul Salonului Auto de la Beijing 2016, coreenii de la Hyundai au adus un concept interesant care se pare ca anunta noua generatie de Accent, o masina extrem de populara in Romania.
Distribuie pe Facebook

Hyundai Accent se vinde pe alte piete sub numele de Solaris, dar la Beijing, la Salonul Auto, a venit cu numele de Verna Concept. O masina compacta cu 4 portiere care se va vinde in China si India, dar curand si in Europa. Momentan, Verna Concept se prezinta ca o masina apropiata de una de serie, cu o grila a radiatorului inovativa, care pare sa nu respecte identitatea de imagine a companiei coreene de pana acum.

Hyundai Verna Concept

Farurile si stopurile cu LED, jante mari din aliaj si cateva ornamente exterioare din carbon, ii schimba aspectul obisnuit de masina dedicata familiei si o transforma intr-o berlina cu aspect sportiv. Lungimea este de 4.380 mm, latimea de 1.720 mm si inaltimea de 1.460 milimetri. Asta inseamna ca vom avea un Accent mai lung cu circa 5 mm, destul de nesemnificativ, fata de generatia trecuta, iar latimea va fi mai generoasa cu 2 centimetri. Oricum, producatorul spune ca noul Hyundai accent va oferi mai mult spatiu la interior.

Noul model se va lansa in China si Coreea de Sud la sfarsitul acestui an, dupa care in India si, ulterior, in Europa. Autoturismul de familie va fi disponibil atat cu motoare pe benzina, cat si pe motorina, iar o varianta cu propulsie hibrida este foarte posibila. Speram totusi ca aceasta generatie se va bucura de un succes rasunator, la fel cum a avut si vechiul model care este si azi una din cele mai intalnite modele asiatice de pe strazile Romaniei.

Hyundai Verna ConceptHyundai Verna ConceptHyundai Verna Concept

Hyundai Verna Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Hyundai Verna Concept
mai multe