IATA noul VisionS, SUV-ul Skoda care consuma mai putin de 2 la suta!

IATA noul VisionS, SUV-ul Skoda care consuma mai putin de 2 la suta!
  • Skoda publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului VisionS Concept
  • Prototipul ceh ofera un sistem de propulsie hibrid cu 225 de cai putere sub capota
  • Consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 1.9 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Skoda a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului VisionS Concept. Asteptat sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare, prototipul cu pricina impresioneaza in special prin consumul redus de carburant.

Cea de-a 86-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show se apropie cu pasi repezi, astfel ca majoritatea producatorilor auto au inceput sa anunte deja numele si cifrele premierelor pregatite pentru salonul cu pricina.

Astazi este randul celor de la Skoda, oficialii companiei din ​Mlada Boleslav aducand in centrul opiniei publice noul VisionS, un concept car spectaculos ce anunta debutul unui SUV bazat pe celebra platforma modulara MQB.

Finisat intr-o nuanta interesanta de verde, prototipul cu pricina masoara 4.7 metri in lungime si promite sa gazduiasca pana la sase pasageri multumita celor trei randuri de scaune dispuse in cadrul ampatamentului de 2.79 metri.

Imaginile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca design-ul cabinei sa rezoneze cu liniile si formele angulare, respectiv proeminente ce caracterizeaza caroseria noii Skode VisionS.

Partea tehnica a concept car-ului ceh se afla, in schimb, intr-o totala contradictie cu exteriorul sportiv, fisa tehnica a prototipului cu pricina impresionand in special prin consumul mediu de carburant de numai 1.9 litri la 100 km.

Secretul din spatele acestei impresionante performante consta in mixarea unui benzinar turbo de 1.4 litri cu doua motoare electrice si o baterie de 12.4 kWh, puterea maxima a ansamblului hibrid urcand pana la 225 CP.

O cutie automata in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala pune capat departamentului tehnic, reteta in cauza asigurand o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.4 secunde. Viteza maxima este de 200 kilometri pe ora.

Detaliile oficiale referitoare la conceptul Skoda VisionS se opresc pentru moment aici, nu totusi inainte de a descoperi si ca prototipul cu pricina poate parcurge distante de pana la 50 km in modul complet electric.

Skoda VisionS Concept

Skoda VisionS Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2016