Nu este noul Q7, ci viitorul SUV de la Skoda. Avem imagini proaspete cu modelul Kodiaq

Nu este noul Q7, ci viitorul SUV de la Skoda. Avem imagini proaspete cu modelul Kodiaq
  • Versiunea de productie a conceptului VisionS a fost surprinsa intr-o noua serie de fotografii spion
  • Dupa cum precizam si anterior, viitorul SUV din gama Skoda va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an
  • Ultimele zvonuri care anunta o larga varietate de unitati supraalimentate pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Versiunea de productie a conceptului VisionS a fost surprinsa intr-o noua serie de fotografii spion. Dupa cum precizam si anterior, viitorul SUV din gama Skoda va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Chiar daca perioada concediilor bate la usa, cehii de la Skoda nu au timp de relaxare. Ba dimpotriva: inginerii companiei din Mlada Boleslav sunt extrem de ocupati cu dezvoltarea si testarea versiunii de productie a conceptului VisionS.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar in toamna anului 2016, in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Paris intre 1 si 16 octombrie, mult anticipatul model Kodiaq va avea la baza aceeasi platforma modulara precum ultimul Volkswagen Tiguan.

Spre deosebire insa de cel din urma, viitorul SUV din gama Skoda va fi livrat la pachet alaturi de o cabina capabila sa gazduiasca pana la sapte pasageri in cele trei randuri de scaune din dotare, dispuse de-a lungul unui ampatament de circa 2.8 metri.

Skoda Kodiaq - Noi Poze SpionSkoda Kodiaq - Noi Poze Spion

Daca despre interiorul noului Kodiaq mai stim una sau alta, ei bine... exteriorul versiunii de productie a conceptului VisionS ramane un mare mister, prototipul scos pe strada, in teste, de inginerii companiei din Mlada Boleslav fiind complet camuflat.

Nici despre gama de motorizari a viitorului SUV din gama producatorului ceh de automobile nu putem spune prea multe, exceptand vocile care anunta o larga varietate de unitati supraalimentate pe benzina si motorina, cu puteri cuprinse intre 120 si 190 CP.

Intr-o alta ordine de idei, daca zvonurile se vor adeveri, clientii noii Skode Kodiaq vor avea la dispozitie fie un 1.4 turbo de 125 sau 150 de cai putere, fie un 1.8 turbo cu pana la 180 de cai putere sub capota. Asta la capitolul unitati pe benzina, bineinteles.

Pentru cei care prefera propulsoarele turbodiesel, lista cu optiuni ar putea cuprinde atat un 1.6 TDI capabil sa dezvolte 120 de cai putere, cat si un 2.0 TDI disponibil in doua variante diferite, intr-o aroma de 150, respectiv una de 190 de cai putere.

Ulterior, versiunea de productie a conceptului VisionS va primi si un sistem de propulsie hibrid, conform acelorasi surse.

Skoda Kodiaq - Noi Poze Spion

Skoda Kodiaq - Noi Poze Spion

Skoda Kodiaq - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Kodiaq - Noi Poze Spion
mai multe