Infiniti dezvaluie un nou teaser al conceptului Q50 Eau Rouge

Infiniti dezvaluie un nou teaser al conceptului Q50 Eau Rouge
  • Infiniti prezinta la Detroit conceptul Q50 Eau Rouge
  • Automobilul se bucura de un kit aerodinamic special proiectat
  • Sub capota se asteapta un total de peste 354 cai putere
Distribuie pe Facebook

Infiniti va scoate pe piata o noua versiune a sedanului sau de clasa medie. Pana atunci, compania nipona a dat publicitatii o imagine aditionala a prototipului acestui sedan, ce urmeaza a fi dezvaluit oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit din 13 ianuarie.

Conceptul se numeste Q50 Eau Rouge si urmeaza sa isi faca aparitia in SUA, la Detroit. Pana atunci insa, putem sti ca modelul anunta o versiune mai puternica si mai sportiva a sedanului de clasa medie.

Divizia de lux a Nissan a prezentat cateva imagini cu noul concept, care are un design despre care japonezii spun ca a fost influentat de implicarea Infiniti in Formula 1. De altfel, intreaga masina a fost redesenata, doar plafonul si profilele usilor pastrand forma actuala a modelului standard Q50.

Infiniti Q50 Eau Rouge

Eau Rouge are un look sportiv si aerodinamic, cu numeroase componente realizate din fibra de carbon, cum sunt capacele de la oglinzi, pragurile laterale, splitter-ul fata sau difuzorul spate.

Alte modificari ale masinii includ un sistem de evacuare sport, un eleron pentru plafon, o capota ce beneficiaza de o priza de aer de dimensiuni impresionante si un set de jante din aliaj de 21 de inchi. Sistemul de franare provine de la Brembo si este unul impresionant.

Infiniti nu a dezvaluit inca si despre ceea ce se afla sub capota conceptului Q50 Eau Rouge, insa speculatiile afirma ca modelul va fi mai puternic decat ceea ce exista in varianta standard la ora actuala si anume 354 cai putere in versiunea hibrida.

Infiniti Q50 Eau Rouge

Numele conceptului "Eau Rouge" provine de la celebrul viraj al pistei Spa-Francorchamps din Belgia. Acesta este botezat, la randul sau, dupa raul cu acelasi nume care curge in apropierea complexului inaugurat in anii 1920.

Salonul Auto de la Detroit isi deschide portile saptamana viitoare, pe 13 ianuarie, intr-un centru automobilistic renovat cu 300 de milioane de dolari. Organizatorii Salonului Auto International din America de Nord, asa cum este denumirea oficiala a NAIAS, afirma ca fanii vor avea parte de peste 18 premiere mondiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe