Infiniti Q30 - Noi imagini cu hatchback-ul japonez

Infiniti Q30 - Noi imagini cu hatchback-ul japonez
  • Noul Infiniti Q30 Concept se lanseaza la Frankfurt Motor Show
  • Modelul se remarca printr-un design fluent si placut privirii
  • Versiunea de productie este asteptata in cursul anului 2015
Distribuie pe Facebook

Infiniti Q30, conceptul care anticipeaza primul hatchback din gama constructorului japonez, ni se arata astazi in noi fotografii oficiale, cu numai cateva zile inaintea mult anticipatului sau debut de la Frankfurt Motor Show.

Deconspirat de o prima fotografie oficiala, publicata chiar la sfarsitul lunii trecute, noul Infiniti Q30 se remarca printr-un design fluent si placut privirii, la nivelul caruia si-au facut loc si mai multe detalii vizuale pe care le-au putut admira cu ocazia premierei mondiale a conceptului Etherea - detalii vizuale aduse insa acum cu un pas mai aproape de productia de serie.

Infiniti Q30 - Noi pozeInfiniti Q30 - Noi poze

In ceea ce priveste aspectul sau interior, conceptul care anticipeaza primul hatchback din gama constructorului japonez impresioneaza in special prin combinatia sa de piele neagra si bej, lista cu atractii principale continuand cu numeroasele cusaturi contrastante, regasite atat la nivelul plansei de bord, cat si la nivelul scaunelor, respectiv fetei usilor.

Infiniti Q30 - Noi poze

Infiniti Q30 - Noi pozeInfiniti Q30 - Noi poze

Referitor la departamentul tehnic, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire, din pacate, chiar si la acest moment, drept pentru care ne vedem nevoiti sa readucem in discutie zvonurile care afirma faptul ca versiunea de serie a conceptului Infiniti Q30 va avea la baza platforma Mercedes MFA, ce gazduieste si ultimele generatii ale modelelor A si B-Class.

Infiniti Q30 - Noi pozeInfiniti Q30 - Noi poze

Primul hatchback din gama constructorului japonez va avea ca si concurenti directi modelele Audi A3, BMW Seria 1, Mercedes A-Class, Volvo V40 si, de ce nu, chiar hibridul Lexus CT. De asemenea, exista cateva voci care afirma ca noul Infiniti Q30 de serie va fi echipat cu o suspensie ajustabila pe inaltime, care-i va permite acestuia sa rivalizeze si cu crossoverele bazate pe modelele enumerate putin mai sus - iar aici ne referim la Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA, etc.

Infiniti Q30 - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Infiniti Q30 - Noi poze
mai multe