Infiniti Q50 Eau Rouge: Japonezii pregatesc un nou atac la BMW M3!

Infiniti Q50 Eau Rouge: Japonezii pregatesc un nou atac la BMW M3!
  • Infiniti a prezentat la Detroit noul Q50 Eau Rouge Concept
  • Modelul se bucura de o aerodinamica inspirata din Formula 1
  • Versiunea de productie va ascunde sub capota peste 500 CP
Distribuie pe Facebook

Modelele japonezilor de la Infiniti nu au fost niciodata luate in serios de catre concurenta germana, insa aceasta situatie este pe cale sa se schimbe. Incepand chiar de acum!

Asa cum au promis, oficialii diviziei de lux a Nissan au profitat de editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit pentru a dezvalui in fata lumii intregi noul Infiniti Q50 Eau Rouge, un concept car ce preia numeroase influente de la monopostul Red Bull Racing RB9 ce concureaza cu mare succes in Formula 1.

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

Bine, acum nu te gandi ca cele doua automobile impart aceeasi motorizare V8 de 2.4 litri, asemanarile dintre conceptul Infiniti Q50 Eau Rouge Concept si monopostul Red Bull Racing RB9 limitandu-se la design-ul prelungirilor fata / spate. Prelungiri care, alaturi de pragurile laterale redesenate, ii confera super-sedanului japonez nu doar un plus considerabil de agresivite, ci si un minus de greutate, aceste componente - alaturi de capacele oglinzilor si plafon, fiind realizate din fibra de carbon.

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

De asemenea, cu aceeasi fibra de carbon - doar ca de-aceasta data vopsita in aceeasi nuanta de rosu de la exterior, ne intalnim si la interior, acolo unde concept car-ul pregatit de constructorul japonez pentru editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit isi intampina pasagerii si cu numeroase dotari sinonime cu luxul si confortul, insertiile de piele de la nivelul scaunelor, fetelor usilor si consolei centrale sau sistemul de infotainment controlat prin intermediul unui joystick reprezentand cele mai elocvente detalii in acest sens.

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

In ceea ce priveste aspectul tehnic, majoritatea informatiilor oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, japonezii de la Infiniti multumindu-se sa afirme ca o eventuala versiune de productie a conceptului Q50 Eau Rouge va ascunde sub capota peste 500 cai putere si 810 Newton-Metri. Drept urmare, super-sedanul companiei nipone ar trebui sa-i dea de furca recent lansatului BMW M3 Sedan!

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

In cazul in care va deveni realitate, tu pentru ce ai opta? Pentru BMW M3 Sedan sau pentru versiunea de serie a modelului Infiniti Q30 Eau Rouge?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Infiniti Q50 Eau Rouge Concept
mai multe