Iti mai aduci aminte cand Mercedes a lansat o masina fara volan si pedale?

Iti mai aduci aminte cand Mercedes a lansat o masina fara volan si pedale?
  • Iti mai aduci aminte cand Mercedes...
  • ... a lansat o masina fara volan si pedale?
Distribuie pe Facebook

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 25 de ani, impresionantul concept pe nume F 200 Imagination a fost surprins - recent - in capitala Marii Britanii.

Se remarca in special prin culoarea unica si dimensiunile impozante ale caroseriei, insa nici suprafata vitrata la fel de generoasa sau portierele cu deschidere verticala nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia editiei din '96 a celebrului Salon Auto de la Paris, acelasi spectaculos proiect Mercedes F 200 Imagination a mai pregatit - la nivelul pachetului exterior - si o pereche de faruri cu distributie variabila a luminii, si un set de camere video, seria vestilor bune continuand cu un plafon panoramic electrocromatic.

Lista atractiilor principale culmineaza - in schimb, cu plansa de bord insotita de un numar urias de display-uri color si joystick-urile menite sa inlocuiasca atat volanul, cat si pedalele. Din peisaj nu lipsesc nici navigatia sau airbag-urile cortina.

Acelasi Mercedes F 200 Imagination se mai poate lauda - la nivel de cabina - si cu o frana de parcare electrica, cu un DVD player, internet si casti wireless, modelul cu o suspensie activa, surprins, pe parcursul zilelor trecute, in Marea Britanie, plusand cu un propulsor aspirat in 12 cilindri, cu o capacitate de sase litri si undeva in jurul a 394 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe