Kia GT4 Stinger Concept de 315 cp se va lansa la Detroit

Kia GT4 Stinger Concept de 315 cp se va lansa la Detroit
  • Masina are RWD si un motor turbo de 315 cp
  • Conceptul va fi o masina sport 2+2
  • Pe baza acestui model va fi lansata o gama sport
Distribuie pe Facebook

Intre 13 si 26 ianuarie se va deschide Salonul Auto de la Detroit NAIAS 2014. Printre alte modele care vor fi aratate publicului in premiera, la Detroit, cei de la Kia ne vor dezvalui un concept numit GT4 Stinger Concept.

Mai sunt numai 10 zile pana cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide portile. Numit si NAIAS, de la North American International Auto Show 2014, evenimentul din Detroit, candva capitala mondiala a industriei auto, va gazdui multe premiere mondiale.

Printre Ford F-150 generatia 2015, noul Chevrolet Coervette Z06 si Lexus RC F, vor fi lansate o sumedenie de masini noi. Dar si concepte. Unul se pare ca va atrage multi entuziasti ai gamei sport. In standul Kia se va dezvalui un concept care va fi baza pentru viitoarele modele coupe ale marcii coreene.

Numit GT4 Stinger, acest concept ni se arata doar intr-o imagine frontala. Si nu avem cum sa nu ne gandim la Audi R8 atunci cand privim produsul corean. Insa este clar ca masina se adreseaza unui segment ceva mai putin pretentios, si asta din cauza motorului de sub capota: un simplu 2.0 litri in 4 pistoane care va produce 315 cp. Este insa un motor de serie, nimic spectaculos, nimic care sa tradeze faptul ca Kia vrea sa intre pe piata Supercarurilor.

Conceptul mai are, printre altele, jante de 20 de toli, 4 locuri individuale, faruri cu LED si tractiune spate. Nu avem nimic electric, nimic hibrid, nimic 4x4. Ceea ce este foarte bine, semn ca cei de la Kia nu vor sa combine sportivul cu ecologicul. Va trebui insa sa mai asteptam putin, pentru ca, de obicei, pozele cu cu masina reala reusesc sa se strecoare pe internet inainte de lansarea oficiala de la Detroit, pentru a vedea masina finita.

Distribuie pe Facebook
mai multe