LA Auto Show 2014: Audi Prologue Concept arata exceptional in persoana

  • Audi a prezentat oficial, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, noul Prologue
  • Concept car-ul german ar putea prefigura un rival pentru Mercedes S-Class Coupe
  • Propulsia este asigurata de o motorizare V8 bi-turbo de 4.0 litri si 605 cai putere
Distribuie pe Facebook

Dupa ani si ani de zile in care a cochetat cu ideea lansarii unui coupe pe baza limuzinei A8, speram ca Audi sa fi ajuns in cele din urma la decizia potrivita. Nu de alta, dar noul concept car Prologue merita cu desavarsire si o continuare.

Disputat intre Bentley Continental GT si Mercedes S-Class Coupe, clubul destinat automobilelor de lux in doua portiere ar putea primi curand un al treilea membru. Asta daca si numai daca oficialii Audi vor ajunge la concluzia ca noul Prologue merita si o versiune de productie.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue ConceptSalonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept

Inainte de a ajunge pe marile bulevarde ale planetei, spectaculosul concept car german incanta privirile tuturor celor ce au ales sa treaca pragul salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles. Atat datorita design-ului sau, cat si prin detaliile caracteristice aspectului tehnic.

Cum de prima parte avem numeroase noi fotografii care sa te convinga cu privire la reusita de ordin estetic, pentru cel de-al doilea subiect tinem sa reamintim ca Audi-ul Prologue dispune de o motorizare V8 bi-turbo de patru litri, 605 cai putere si 750 Newton-Metri.

Lista cu dotari oferite in standard continua cu transmisia tiptronic in opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro, ce propulseaza spectaculosul concept car german de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde. Si asta in ciuda greutatii sale deloc neglijabile, de 1.980 kilograme.

Pe langa faptul ca ar putea anticipa un rival pentru Bentley Continental GT si Mercedes S-Class Coupe, Audi-ul Prologue anticipeaza si noul limbaj de design pe care-l va adopta producatorul german de automobile in perioada urmatoare de timp. Tocmai de aceea suntem extrem de curiosi sa ne spui daca iti place ceea ce vezi.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue Concept
mai multe