Lamborghini anunta o surpriza pentru Paris. Despre ce sa fie oare vorba?

Lamborghini anunta o surpriza pentru Paris. Despre ce sa fie oare vorba?
  • Lamborghini anunta o surpriza pentru Salonul de la Paris
  • Primul teaser oficial ne dezvaluie silueta unui coupe
  • Modelul ar putea oferi un motor central si patru locuri
Distribuie pe Facebook

Lamborghini a luat intreaga presa auto prin surprindere in cursul acestei dimineti, oficialii companiei din Sant'Agata Bolognese anuntand debutul unui automobil misterios in cadrul Salonului Auto de la Paris de luna viitoare.

Spre deosebire de rivalii lor din Maranello, care ofera nu mai putin de patru game diferite - asta lasand deoparte exclusivistul LaFerrari, italienii de la Lamborghini pun la dispozitia clientilor doritori de senzatii tari doar doua automobile distincte. Astfel, in cazul in care visai de mic sa detii un automobil al iconicului producator din Sant'Agata Bolognese, alegerea ta se va limita brusc fie la V10-le Huracan LP610-4, fie la V12-le Aventador LP700-4 - disponibil la vanzare atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta Roadster.

Situatia s-ar putea schimba insa chiar la inceputul lunii viitoare, atunci cand italienii de la Lamborghini vor prezenta un nou model cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie. Din pacate, oficialii producatorului din Sant'Agata Bolognese nu au dezvaluit si alte informatii cu privire la acest automobil, cu exceptia unei fotografii de tip teaser care pare sa indice silueta unui coupe. Un coupe cu motor central, daca tinem cont si de prizele de aer de la nivelul aripilor posterioare, mai exact.

Adaugam in discutie si sloganul cu dublarea perfectiunii, iar misterul este oarecum elucidat: dupa umila noastra parere, italienii de la Lamborghini ne-au pregatit un coupe cu motor central si patru locuri dispuse intr-o configuratie de tip 2+2. O surpriza nu tocmai surprinzatoare, tinand cont de zvonurile care circula de cativa ani buni pe internet, cu privire la lansarea de catre producatorul din Sant'Agata Bolognese a unui 400 GT modern.

Asadar, acestea fiind spuse, tu despre ce crezi ca este vorba?

Surpriza Lamborghini

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2014