Lamborghini ne invita la debutul noului sau SUV

Lamborghini ne invita la debutul noului sau SUV
In cazul in care mai aveai vreun dubiu cu privire la lansarea unui SUV Lamborghini, urmatoarele doua fotografii tin sa-ti arate ca totul este pe bune, iar toate speculatiile de pana-acum sunt pe cale sa se adevereasca.
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Beijing, eveniment ce urmeaza a-si deschide portile peste numai cateva zile, mult-anticipatul SUV Lamborghini promite sa socheze intreaga planeta cu designul sau de tip Fastback, similar celui regasit in cazul extrem de popularului BMW X6. Mai mult de atat, conform ultimelor zvonuri, din meniul estetic nu vor lipsi nici liniile sau formele influentate de recent-lansatul Aventador LP700-4, lista cu detalii stilistice fiind completata de blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED, componentele aerodinamice din fibra de carbon si jantele pe 24 inci.

De asemenea, tot conform ultimelor zvonuri, cockpitul viitorului SUV Lamborghini va putea gazdui pana la patru pasageri, pachetul cu atractii principale fiind constituit de-aceasta data dintr-o plansa de bord inspirata de cea regasita la interiorul noului Aventador LP700-4, din scaune individuale in genul celor prezente pe conceptul Sesto Elemento si, nu in ultimul rand, dintr-o consola centrala ce se va intinde de-a lungul intregului cockpit.

Lamborghini ne invita la debutul noului sau SUV

In ceea ce privestea partea tehnica, ne putem astepta la o motorizare echipata cu cel putin zece cilindri dispusi in V, servita in compania unei transmisii automate (ramane insa de vazut daca vom avea de-a face cu o unitate MCT sau DCT). Referitor la nume, se pare ca viitorul SUV Lamborghini va fi botezat Urus si nu Deimos, asa cum se specula initial.

Tinand insa cont ca avem de-a face cu un 'simplu' concept car, iar o versiune de productie se afla la cel putin trei ani distanta, este bine de stiut ca multe dintre specificatiile exemplarului ce va debuta la Beijing pot fi modificate odata cu trecerea timpului.

Lamborghini ne invita la debutul noului sau SUV

Lasand insa la o parte informatiile mai sus enumerate, tie cum ti se pare ideea unui SUV Lamborghini?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2012