Masina cu display curbat de 33 de inch. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu display curbat de 33 de inch. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu display curbat de 33 de inch
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie a spectaculosului concept car va ajunge la vanzare peste aproximativ doi ani, in 2022.

Ultima parte a saptamanii curente marcheaza lansarea oficiala a mult anticipatului Cadillac Lyriq, un concept care prefigureaza primul SUV cu propulsie 100% electrica din istoria celebrei companii de peste Ocean. Programata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, aproximativ doi ani, in 2022, noua masina impresioneaza in special prin partea frontala dramatic stilizata, cu LED-uri incorporate la nivelul a ceea ce ar fi putut fi grila radiatorului.

Seria curiozitatilor continua la exterior cu jantele din aliaj de dimensiuni generoase si blocurile optice cu design unic, cele superioare montate in imediata apropiere a stalpilor spate, unde ajuta la crearea unui aspect dinamic.

Cadillac Lyriq

Daca vine vorba, acum despre departamentul interior, ei bine... principala atractie o reprezinta, fara doar si poate, display-ul curbat cu diagonala de 33 de inch regasit in dotarea plansei de bord. Acesta lucreaza alaturi de populara tehnologie LED si, din primele informatii date publicitatii, afiseaza peste un miliard de culori, respectiv de 64 de ori mai multe culori comparativ cu orice alt model de la momentul de fata din industria auto.

In cee ce priveste reteta de ordin tehnic, marea majoritate a ingredientelor ramane secreta, oficialii companiei Cadillac limitandu-se la a dezvalui ca versiunea de serie a conceptului Lyriq urmareste o autonomie de 482 kilometri.

La baza masinii cu propulsie 100% electrica se afla o platforma cu tractiune spate, insa clientii vor avea la dispozitie inclusiv variante cu tractiune integrala, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune. O alta cunoscuta consta in pachetul de baterii Ultium, care ofera o capacitate de pana la 100 kWh, in timp ce foloseste cu aproximativ 70% mai putin cobalt - comparativ cu celelalte baterii utilizate in clipa de fata de General Motors.

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Cadillac Lyriq
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020