Masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 25 de ani. E din 1996, insa abia acum a prezentat-o publicului

Masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 25 de ani. E din 1996, insa abia acum a prezentat-o publicului
  • Masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 25 de ani
  • E din 1996, insa abia acum a prezentat-o publicului
Distribuie pe Facebook

Denumirea sa se traduce prin Zukunft BMW Familie, conform primelor informatii si detalii oferite publicului larg.

Se remarca numaidecat prin grilele verticale de la nivelul partii din fata a caroseriei, a la Seria 4 G2x, insa nici manerele retractabile ale portierelor sau camerele video pe post de oglinzi retrovizoare nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva.

Botezata ZBF-7er, unde ZBF se traduce prin Zukunft BMW Familie, potrivit primelor informatii si detalii oferite publicitatii, masina pe care BMW a tinut-o ascunsa 25 de ani de ochii publicului este complet functionala.

Construita manual, din metal, in 1996, nonconformista creatie se mai poate lauda, de asemenea, si cu patru scaune individuale, plus o consola centrala alungita. Lista atractiilor principale continua cu pielea deschisa la culoare si lemnul masiv.

Aceeasi masina de la BMW, botezata ZBF-7er, a mai pregatit si instrumente de bord cu design analog, guri de ventilatie care se intind pe toata latimea plansei de bord, masute retractabile, laptop-uri in spatele scaunelor fata.

Motorizarea aflata sub capota prototipului tinut vreme de doua decenii si jumatate departe de ochii publicului nu reprezinta decat un mare mistere. Ce este drept, un benzinar cu 12 cilindri in V ar completa perfect reteta disponibila in cazul de fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2021