Mazda Deep Orange 3: Cum ar putea arata Mazda3 in anul 2020

Mazda Deep Orange 3: Cum ar putea arata Mazda3 in anul 2020
  • Noua Mazda Deep Orange 3 Concept, dezvaluita la inceputul acestei saptamani
  • Automobilul se bucura de un interior ce poate gazdui pana la sase persoane
  • Propulsia este asigurata ce de un tren de rulare hibrid cu adevarat inovator
Distribuie pe Facebook

Mai multi studenti din cadrul Universitatii Clemson din Carolina de Sud au prezentat la inceputul acestei saptamani un proiect auto extrem de interesant, ce ar putea fi folosit ca sursa de inspiratie in desenarea unei viitoare generatii a modelului Mazda3.

Botezat Mazda Deep Orange 3, impresionantul concept car auto realizat de studentii Universitatii Clemson din Carolina de Sud se remarca in special prin design-ul sau impunator, ce are in prim plan antiteza dintre grila radiatorului de dimensiuni mai mult generoase si blocurile optice frontale subtiri, de dimensiuni reduse. De asemenea, un alt detaliu extrem de intrigant este reprezentat de prizele de aer de la nivelul caroseriei sau, mai bine zis, de lipsa acestora.

In plus, suntem siguri ca nu va fi trecuta cu vederea nici forma geamurilor, care ne-aduce oarecum aminte de un avion de vanatoare, in timp ce interiorul... ei bine, fotografiile ce surprind acest aspect lipsesc momentan. Totusi, conform informatiilor disponibile la acest moment, noua Mazda Deep Orange 3 poate gazdui pana la sase pasageri, concept car-ul realizat de studentii Universitatii Clemson din Carolina de Sud laudandu-se cu o configuratie a scaunelor de tipul 3 + 3.

In ceea ce priveste motorizarea, trebuie precizat ca si aceste detalii reprezinta un oarecare mister pentru moment, singura informatie disponibila anuntand faptul ca noua Mazda Deep Orange 3 Concept se bucura de prezenta unui tren de rulare hibrid cu adevarat inovator, ce livreaza puterea maxima, fie numai rotilor fata, fie numai rotilor spate, fie tuturor celor patru roti - in functie de modul ori suprafata de rulare.

Desi nu este nimic oficial la acest moment, proiectul studentilor Universitatii Clemson din Carolina de Sud ar putea fi folosit oricand ca sursa de inspiratie in desenarea unei viitoare generatii a modelului Mazda3. TU CE PARERE AI?

Mazda Deep Orange 3

Mazda Deep Orange 3

Distribuie pe Facebook
mai multe