Mercedes pregateste o surpriza de proportii. Ce sa fie misterioasa masina din acest VIDEO?

Mercedes pregateste o surpriza de proportii. Ce sa fie misterioasa masina din acest VIDEO?
  • Mercedes pregateste un nou concept
  • Se zvoneste ca ar fi vorba de versiunea cabrio a lui Vision 6
  • Va debuta la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat un teaser video cu ceea ce pare a fi o alta versiune a conceptului Maybach 6, prezentat anul trecut. Misteriosul model va debuta cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

Anul trecut, celebrul Concurs de Eleganta de pe malul Oceanului Pacific a fost animat de modele de masini care mai de care mai atragatoare. Cele mai multe priviri le-a atras fara indoiala conceptul nemtilor de la Mercedes-Benz, un coupe de 6 metri, extrem de luxos si...rosu.

Brand-ul din Stuttgart revine anul acesta la Pebble Beach cu inca o surpriza pentru fani. Desi nimeni nu stie despre ce este vorba, un teaser publicat in urma cu putin timp pe internet ne da ocazia sa distingem o capota lunga si sculptata, un set de jante supradimensionate cu multe spite, un volan si un interior minimalist.

Cele mai multe voci sustin ca in clipul video intitulat "The next Vision arises" ar fi de fapt o versiune decapotabila a conceptului Maybach 6 din 2016. In acelasi timp poate fi vorba de o varianta imbunatatita a coupe-ului, de dimensiuni reduse, dar si un nou concept care sa prevesteasca un model de serie.

Speculatiile merg insa mai departe si vorbesc de propulsia misteriosului concept. Aceasta ar urma sa fie identica cu cea regasita pe Vision 6, si anume cele patru motoare electrice asezate in zona fiecarei roti. Rezultatul este o tractiune integrala pusa in miscare de nu mai putin de 750 de cai putere.

In cazul acestuia, bateria cu o capacitate de 90 kWh oferea o autonomie de peste 500 de kilometri, iar in ciuda dimensiunilor deloc mici, masina accelera de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe