Mercedes publica prima imagine a noului S-Class Coupe

Mercedes publica prima imagine a noului S-Class Coupe
  • Noul Mercedes Concept S-Class Coupe debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Versiunea de productie vine la North American International Auto 2014
  • Automobilul german in doua usi se remarca printr-un aspect impunator
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Germanii de la Mercedes-Benz vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvalui in fata intregii planete atat ultima generatie a limuzinei S-Class, cat si versiunea in doua usi a acesteia.

Surprins deja in nenumarate ipostaze de fotografii spion, noul Mercedes S-Class Coupe ni se va dezvalui in toata splendoarea sa in cursul saptamanii viitoare, atunci cand editia din acest an a Frankfurt Motor Show isi va deschide in cele din urma larg portile, atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Totusi, ceea ce urmeaza sa vedem in cadrul salonului auto german nu reprezinta versiunea finala a inlocuitorului Clasei CL, varianta de productie a mult anticipatului Mercedes S-Class Coupe urmand a debuta in premiera mondiala abia la inceputul anului viitor, cu ocazia evenimentului North American International Auto Show din Detroit.

Cum pana atunci va mai trece o perioada de timp, nu ne ramane decat sa precizam ca studiul de design care anticipeaza versiunea in doua usi a limuzinei Mercedes S-Class W222 iese in evidenta printr-un aspect impunator, caracterizat de o parte frontala inzestrata cu prize uriase de aer si o grila a radiatorului pozitionata la un unghi aproape drept.

De asemenea, o alta atractie principala a noului Mercedes Concept S-Class Coupe este reprezentata de antiteza dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, lista cu detalii vizuale remarcabile continuand cu aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite.

In ceea ce priveste partea posterioara a coupe-ului german de lux, acest aspect ramane un mister la acest moment, noi fotografii cu studiul de design care anticipeaza inlocuitorul Mercedes-ului CL urmand a fi publicate in viitorul apropiat.

Mercedes Concept S-Class Coupe

Distribuie pe Facebook
mai multe