Mitsubishi vine la Geneva Motor Show 2013 cu 2 noi concepte

Mitsubishi vine la Geneva Motor Show 2013 cu 2 noi concepte
Salonul Auto de la Geneva 2013 va aduce in standul Mitsubishi 2 noi concepte: e vorba de GR-HEV și CA-MiEV. Masinile vor fi alaturi de noul Outlander PHEV pentru a sublinia si mai mult directia spre autoturisme electrice si hibride a marcii japoneze.
Distribuie pe Facebook

Conceptul GR-HEV - Sport Utility Hybrid Truck (Pick up Hibrid)
Următorul pas pe care Mitsubishi Motors și-l propune în vederea extinderii categoriei, este adaptarea sistemului electric la cererile unui vehicul mai mare, mai puternic, mai sportiv, ce poate fi utilizat atât în mediul profesional, cat şi în timpul liber. Un asemenea vehicul a fost avut în vedere când a fost proiectat conceptul GR-HEV, ce beneficiază de tehnologia HEV aplicată pentru prima oară unui pick-up cu greutatea de o tonă.

Mitsubishi Motors introduce un sistem cu totul nou, hibrid (HEV), format dintr-un motor Clean Diesel şi motoare electrice, care se dovedește a fi mai simplu și mult mai accesibil decât sistemele electrice (EV) și Plug in Hybrid (PHEV), potrivit pentru cerințele zilnice ale utilizatorilor de pick-up.

Concepte Mitsubishi

Conceptul CA-MiEV – un vehicul electric suburban
Datorită procesului de perfecționare continuă a tehnologiei bateriilor și a propulsiei electrice, dar și datorită feedback-ului oferit de clienții modelului electric i-MiEV, aflat pe piaţă de 3 ani, MMC își propune să ducă tehnologia vehiculelelor electrice (EV) dincolo de mediul urban cu noua generaţie de mașini electrice compacte. MMC intenționează să introducă, pe termen mediu și lung, dincolo de gama sa de vehicule la nivel mondial, acest elegant Concept CA-MiEV. Acesta va pregăti noua generaţie a sistemelor cu propulsie electrică, baterii de înaltă densitate, greutate redusă, cât și o aerodinamică îmbunătățită care să ofere o autonomie de 300 km, potrivită perfect pentru un stil de viaţă suburban.

Printre alte inovaţii, Mitsubishi prezintă la Geneva şi tehnologia de reîncărcare fără fir, cu rezonanţă magnetică și funcţii activate de smartphone.

Concepte Mitsubishi

Distribuie pe Facebook
mai multe