Nebunie pe patru roti: masina cu trei locuri la interior si 1500 Nm sub capota

Nebunie pe patru roti: masina cu trei locuri la interior si 1500 Nm sub capota
  • Bentley prezinta oficial conceptul EXP 100 GT
  • Prototipul britanic ofera patru motoare electrice
  • Meniul continua cu diferite atractii tehnologice
Distribuie pe Facebook

Alte detalii include usi cu deschidere verticala, plus acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 2.5 secunde.

Prezentat publicului sub denumirea EXP 100 GT, cel mai nou concept din gama Bentley celebreaza aniversarea cu numarul 100 a companiei britanice.

Totodata, mai spun oficialii producatorului auto din Crewe, prototipul anuntat chiar zilele trecute are inclusiv rolul de a intruchipa GT-ul perfect al anului 2035.

Lista cu atractii principale debuteaza cu lungimea de 5.8 metri a caroseriei, mai bine de jumatate din acest spatiu fiind ocupat de usile cu deschidere verticala.

Alte detalii exterioare includ grila frontala iluminata, jante cu aspect aerodinamic, plus un display posterior de tip OLED, care se intersecteaza cu stopurile.

In interior, noul Bentley EXP 100 GT Concept vine cu trei configuratii diferite la nivel de scaune, astfel ca vor putea lua loc doar doi, trei sau chiar patru pasageri.

Oricati ar fi, acestia se vor bucura de un plafon panoramic imens, diferite zone cu fibra optica si, nu un ultimul rand, un asistent personal pe baza de AI.

Sub capota, prototipul britanic ascunde patru motoare electrice, cate unul pentru fiecare roata, care produc impreuna un cuplu maxim de 1.500 Nm.

Puterea totala a sistemului de propulsie ramane un mister, insa compania din Crewe anunta un timp de 2.5 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Daca mai conteaza, cel mai nou concept din gama Bentley ar trebui sa parcurga pana la 700 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei din dotare.

Bentley EXP 100 GT Concept

Bentley EXP 100 GT Concept

Bentley EXP 100 GT Concept

Bentley EXP 100 GT Concept

Bentley EXP 100 GT Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Bentley EXP 100 GT Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2019