Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder

Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder
Dezvaluite in urma cu numai cateva saptamani, cele doua spectaculoase concepte ale germanilor de la Audi vor crea un adevarat impact in aceasta toamna, atunci cand vor debuta oficial la editia 2011 a Frankfurt Motor Show. Iar motivele sunt cat se poate de evidente. Noile Urban Concept si Urban Spyder Concept nu doar reprezinta masina citadina a viitorului, ci inventeaza practic un nou mijloc de transport.
Distribuie pe Facebook

Daca in urma cu aproximativ doua, respectiv trei saptamani, binecunoscutul constructor din Ingolstadt ne-a oferit numeroase schite de prefigurau cele doua concepte, spectaculoasele Urban si Urban Spyder ni se dezvaluie astazi in primele randari oficiale. Prima concluzie? Cu aceste impresionante automobile, germanii de la Audi nu au creat doar masina citadina a viitorului, ci au inventat practic un nou mijloc de transport.

Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder

Doar pana la doi pasageri vor putea fi gazduiti de cockpitul din fibra de carbon al celor doua concept car-uri, ambele scaune urmand a avea o pozitie fixa - cu cel pentru pasager pozitionat in drepta - spate comparativ cu cel al soferului. In plus, pe langa amplasamentul inedit al scaunelor, atat modelul Urban Concept, cat si Urban Spyder Concept impresioneaza printr-un design exterior futurist, inzestrat cu numeroase elemente capabile sa-ti capteze atentia - iar aici facem referire in special la grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, nelipsitele blocuri optice dotate cu LED-uri, modul neconventional de deschidere al usilor si, nu in ultimul rand, la jantele uriase, pe 21 inci.

Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder

In ceea ce priveste aspectul tehnic, ambele concept car-uri ascund sub caroseria sculptata dramatic un tren de rulare complet electric, format din doua motoare si o baterie litiu-ion. Cifrele oficiale lipsesc la acest moment, insa constructorul din Ingolstadt insista ca ale sale impresionante concept car-uri vor dispune de o acceleratie extrem de fulminanta. Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut. In toamna, la editia 2011 a Frankfurt Motor Show.

Noi imagini cu conceptele Audi Urban si Urban Spyder

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi Urban Concept - Galerie Foto
mai multe