Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti! Cand se lanseaza pe piata

Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti! Cand se lanseaza pe piata
  • Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti
  • Cand se lanseaza pe piata
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu ramane insa decat un mister, asemeni motorizarilor si chiar dotarii disponibile, printre multe altele.

Anuntata chiar in primavara acestui an, cu ocazia evenimentului Auto Shanghai, masina cunoscuta publicului larg sub denumirea de A6 E-Tron a reusit sa uimeasca o lume intreaga. Privit de la exterior spre interior, conceptul marcii Audi se remarca numaidecat prin caroseria lunga de peste 4.95 metri, finisata in nuanta Heliosilver - despre care se spune ca reflecta caldura soarelui.

Meniul caracteristic impresionantului sedan cu alura de fastback continua cu setul de faruri configurabile Digital Matrix LED, capabil sa proiecteze diferite elemente - chiar si un joc video, pe pereti, potrivit primelor informatii oficiale.

Audi A6 E-tron

Audi A6 E-tron

De asemenea, masina cunoscuta publicului larg sub denumirea de A6 E-Tron a mai pregatit, la exterior, si nenumarate mini-proiectoare laterale - menite sa intampine pasagerii cu mesajele lor favorite, in timp ce interiorul mizeaza pe doua display-uri color pentru afisarea tuturor detaliilor vitale. Printre care si instrumentele de bord digitale, dupa cum reiese din schitele oferite de Audi.

Construit pe platforma PPE dezvoltata alaturi de Porsche, respectivul concept vine cu doua motoare electrice si 476 de cai sub capota - plus o baterie cu capacitatea de 100 kWh, instalata pentru o autonomie maxima de 700 de kilometri.

Impresionanta masina cunoscuta publicului larg sub denumirea de Audi A6 E-Tron se mai poate lauda si cu o arhitectura pe 800 de volti, astfel ca o incarcare de la 5 la 80% nu dureaza decat 25 de minute. O versiune de serie este asteptata in 2022, cu mentiunea ca startul productiei se va da un an mai tarziu, in 2023, conform unor surse familiarizate cu situatia proiectului anuntat in primavara.

Audi A6 E-tron

Audi A6 E-tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Audi A6 E-tron
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 3 August 2021